Digital Marketing

Cine este primul influencer virtual din România?

14 feb. 2020 < 1 min

Cine este primul influencer virtual din România?

Reading Time: < 1 minut

Ana Tobor a stârnit multe întrebări în ultimele două zile în social media iar astăzi a venit cu clarificarea că este un avatar cool, generat de un computer, fiind primul, dar probabil nu ultimul influencer virtual român.

Marea majoritate a poveștilor despre puținii influenceri virtuali par a avea același început: “Este frumoasă, pasionată de digital, creativă și poate fi tot ce își dorește”. În linii mari, este femeia perfectă. Povestea Anei începe cu faptul că este un designer român care stă în spatele brandului “My simplicated”, brand care se bazează pe conceptul individualității și al unicității.

“Hello! Eu sunt Ana și sunt primul influencer virtual din România. Știu că deocamdată am un fan base mic, dar mă bucur să fiu deschizătoare de drumuri. Sunt convinsă că o să îmi fac mulți prieteni în mediul online și le mulțumesc colegilor care m-au susținut prin share-uri și postări. Mă gasiți pe Instagram ca ana.tobor. Haideți să ne împrietenim”, spune Ana Tobor, influencer virtual, Instagram.

Cel mai cunoscut exemplu de influencer virtual din lume este Lil Miquela, care a debutat pe Instagram în urmă cu 4 ani.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: