Marketing

Romania, pe harta WIAD

03/02/2015 2 min read

Romania, pe harta WIAD

Reading Time: 2 minute

Pe data de 21 februarie are loc a patra editie organizata consecutiv in Romania a World Information Architecture Day (WIAD).

WIAD Romania va avea loc la Copper’s Pub Bucuresti.

Tema centrala a editiei din 2015, “Architecting happiness”, se refera la modul in care o arhitectura informationala bine realizata poate duce la cresterea fericirii utilizatorului online, ca urmare a interactiunii cu site-uri si aplicatii mobile.

Temele de discutie din acest an vizeaza studii de caz si povesti reale din industrii foarte active in digital – comert electronic, telecom, sanatate, muzica etc. Exemplele oferite in cadrul WIAD Romania 2015 vor arata cum brandurile pot sa faca utilizatorii online fericiti, castigandu-le increderea, astfel incat acestia sa fie dispusi sa investeasca in produse si servicii digitale. WIAD 2015 va aborda atat subiecte legate de imbunatatirea experientei utilizatorului, cat si de oferirea unui continut relevant si atractiv pe canalele online.

WIAD 2015 este organizat si adus in Romania de agentia full –service de digital R/GA Bucharest, condusa de Ana-Maria Bogdan, si agentia independenta de comunicare si continut MakeSense, condusa de Raluca Bailescu, in calitate de Managing Partner.  

Editia de anul acesta va atrage aproximativ 150 de participanti, specialisti precum: project si product manageri din companii, experti in marketing si digital, generatori de continut, designeri si copywriteri. Printre speakerii confirmati pentru WIAD 2015 se numara: Ilia Uvarov (Creative Director, R/GA London), Mark Lloyd-Ruck (Experience Design Director, R/GA London), Stefan Iarca (Country Head Romania, Possible), Adrian Iacomi (Project Manager & UX Specialist, Cactus Ideas), Alecsandru Grigoriu (Design Lead, Grapefruit), Ciprian Boiciuc (UX Designer, Grapefruit), Dan Niculae (CEO & Digital Product Strategist, Panacle), Raluca Bailescu (Managing Partner, MakeSense).

World Information Architecture Day (WIAD) este un eveniment anual, initiat de Information Architecture Institute (IAI) din Statele Unite ale Americii si organizat, in aceeasi zi, in 38 de orase din 24 de state ale lumii, printre care si Romania. WIAD include conferinte tinute de experti in domeniul arhitecturii informationale si are ca scop crearea unei comunitati de Information Architects. Organizatia IAI este formata din peste 2.000 de membri din 60 de tari.

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă