Business Companii Stiri

Cineplexx România continuă expansiunea în România

18/07/2019 < 1 min read

Cineplexx România continuă expansiunea în România

Reading Time: < 1 minut

Filiala din România a Cineplexx International, unul dintre cei mai mari operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, continuă extinderea în România și preia cinematograful multiplex din Iris Titan Shopping Center, din București.

Cineplexx Titan dispune de șapte săli de cinema, cu o capacitate totală de 950 de locuri și urmează să fie inaugurat la jumătatea lunii august, printr-o serie de oferte speciale pentru publicul de toate vârstele.

Până la începutul anului viitor, Cineplexx va mai inaugura trei cinematografe, în Satu Mare, Sibiu și Târgu Mureș. Operatorul a intrat pe piața locală anul acesta prin preluarea Grand Cinema & More din cadrul Băneasa Shopping City, unde investițiile vor continua în viitorul apropiat.

Cineplexx operează 49 de multiplexuri și 6 cinematografe tradiționale, în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România.

Extinderea la nivel internațional a început în 2009, cu achiziția unui multiplex în Bolzano, Tirolul de Sud, Italia. În următorii ani, compania a continuat extinderea și în țările din sud-estul Europei. 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă