Companii Stiri

ClassIN pariază pe piața de design din Dubai

4 apr. 2017 2 min

ClassIN pariază pe piața de design din Dubai

Reading Time: 2 minute
Irina Matei, Camelia Șucu și Genoveva Hossu

Soluțiile de design interior concepute de ClassIN au ajuns și în Emiratele Arabe. Compania fondată de antreprenoarele Camelia Șucu și Genoveva Hossu s-a extins prin deschiderea unei reprezentanțe în Dubai, în parteneriat cu Irina Matei.

Astfel, furnizorul de soluții la cheie și concepte integrate în materie de amenajări ajunge la un număr de șase puncte de lucru naționale și internaționale. Reprezentanța din Dubai a fost lansată pe 25 martie, odată cu Dubai Racing World Cup. Cu această ocazie, cele trei antreprenoare au sărbătorit și semnarea primului contract pentru un apart-hotel, care va fi gata până în vara anului 2017.

,,De multă vreme discutăm despre extinderea ClassIN la nivel internațional, luând în calcul și orașe din Europa, precum Anvers, însă până la urmă am decis să pariem pe Dubai, deoarece piața designului și arhitecturii din emiratul arab este efervescentă și am găsit o cerere mare pentru servicii integrate în acest domeniu”, declară Camelia Șucu, Strategic Partner, ClassIN.

ClassIN își intensifică și prezența online

Deschiderea noului sediu ClassIN din Dubai este dublată și de lansarea unui website oficial, care include un magazin online integrat. Acesta acoperă o gamă largă de produse, selectate de la cei peste 600 de furnizori aflați în portofoliul companiei. Noutatea adusă prin secțiunea dedicată cumpărăturilor online este posibilitatea de a achiziționa la prețuri speciale produse din liniile cele mai recente ale brandurilor partenere, fie ele românești sau internaționale.

În curând, ClassIN va lansa un website cu magazin online și în România. Acesta va fi special conceput pentru piața autohtonă. În ceea ce privește prezența sa internațională, companiia vizează pentru perioada următoare semnarea a încă două contracte importante, prin care își va asigură stabilitate și vizibilitate pe piața externă a proiectelor de arhitectură și design.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: