Management Stiri

Claudiu Fuiorea este noul CFO al Macromex

7 mai 2021 < 1 min

Claudiu Fuiorea este noul CFO al Macromex

Reading Time: < 1 minut

Macromex, un jucător din industria alimentară pe segmentul de produse cu temperatură controlată, deținătorul brandurilor Edenia, La Strada și Corso, anunță numirea lui Claudiu Fuiorea în funcția de Chief Financial Officer.

Cu o carieră de peste 20 de ani, Claudiu Fuiorea a ocupat funcții importante, atât pe plan național cât și internațional, în companii precum Mondelez International (Kraft Foods) și Ursus Breweries România, Asahi Group (fosta SAB Miller), unde a avut  până de curând rolul de Vice-Președinte Financiar.

“Mă alătur cu bucurie echipei Macromex, o companie ale cărei branduri și produse ajung în foarte multe gospodării din România.  Mă simt onorat să fac parte dintr-o echipă de specialiști care, de mai bine de un sfert de secol, au creat și dezvoltat branduri de calitate pentru un stil de viață sănătos. Sunt pregătit să răspund rapid provocărilor și încrezător că, împreună cu noii mei colegi, vom construi mai departe povestea de succes a unuia din liderii industriei alimentare din România”, spune Claudiu Fuiorea, CFO Macromex.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: