Management Stiri

Alina Robescu, noul HR Lead al Unilever South Central Europe

26 feb. 2021 2 min

Alina Robescu, noul HR Lead al Unilever South Central Europe

Reading Time: 2 minute

Unilever South Central Europe (USCE) anunță numirea Alinei Robescu în rolul de HR Lead, funcție din care va coordona strategiile de resurse umane ale companiei în regiunea Europei Centrale și de Sud.  

Alina Robescu preia rolul de HR Lead de la Marinela Bărbulescu, numită la finalul anului trecut HR Director Supply Chain Eastern Europe. Alina se alătură echipei Unilever după 16 ani petrecuți în sectorul bancar. În cel mai recent rol a coordonat echipa de HR Business Partners pentru UniCredit Bank Romania. 

Este o onoare pentru mine să mă alătur echipei Unilever SCE ca HR Lead. Este un capitol nou în cariera mea – după 16 ani în banking am schimbat sectorul de activitate și am parte de un început inedit, într-un context care nu ne permite încă apropierea de colegi de care are nevoie un om de HR în activitățile pe care le desfășoară. Însă, am simțit încă de la început deschiderea și pregătirea echipei Unilever și sunt nerăbdătoare să cunosc colegii și proiectele din South Central Europe. 2021 va fi cu siguranță un an provocator și mă bucur să încep acest nou capitol alături de o echipă bine pregătită și puternică”, spune Alina Robescu, HR Lead Unilever South Central Europe.

Alina Robescu preia rolul de HR Lead de la Marinela Bărbulescu, numită la finalul anului trecut HR Director Supply Chain Eastern Europe.

„Noul capitol pe care l-am început în Unilever mă duce într-o echipă nouă, o echipă de la care am o mulțime de lucruri de învățat, mai ales că vorbim despre echipa de Supply Chain a Unilever din Estul Europei, o echipă pentru care ultimul an a fost plin de lecții și de provocări pe care le-au depășit într-un mod extraordinar. După 6 ani în rolul de HR Lead în South Central Europe și 20 de ani petrecuți în cadrul Unilever în România, a venit momentul să duc mai departe experiența pe care am dobândit-o și mă bucur să las în urmă o echipă puternică și profesionistă, care sunt sigură că o va întâmpina pe Alina cu entuziasm”, a declarat Marinela Bărbulescu, HR Director Supply Chain Eastern Europe

Începând cu 1 martie, Alina Robescu va coordona activitățile de resurse umane din Unilever South Central Europe, regiune care reunește echipele Unilever din România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru și Republica Moldova. În prezent Unilever South Central Europe are peste 1700 de angajați.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: