Companii

Club cu distinctie

23 oct. 2014 3 min

Club cu distinctie

Reading Time: 3 minute

La mai putin de un an de la inaugurarea oficiala, Stejarii Country Club a fost premiat cu doua distinctii, in cadrul Galei “European Property Awards”, un eveniment care celebreaza inovatia, performanta si excelenta companiilor din domeniile de constructii, arhitectura, imobiliare si design interior. Evenimentul a avut loc la Londra, in data de 14 octombrie 2014.

(c) 2014 cosmindragomir.info | all rights reserved

Premiile au fost acordate pentru categoriile Best Leisure Development Romania si Best Leisure Architecture Romania. Totodata, Stejarii Country Club a fost nominalizat pentru a reprezenta Europa la categoria Best Leisure Development in cadrul editiei 2014-2015 a evenimentului International Property Awards, ce va avea loc in Dubai, la sfarsitul acestui an.

Juriul competitiei a fost format din peste 70 de profesionisti, cu o vasta experienta in domeniile mentionate. Evenimentul s-a bucurat de participarea deosebita a reprezentantului Camerei Lorzilor din cadrul Parlamentului Britanic, Lord Best.

Concierge Stejarii Country Club

Stejarii Country Club se intinde pe o suprafata de 51.000 mp si imbina oportunitati de socializare si de business cu o gama variata de facilitati sportive (centru de fitness, piscina exterioara olimpica si bazin interior semi-olimpic, 4 terenuri de tenis interioare si exterioare ce pot fi folosite in orice sezon, doua terenuri de squash, doua terenuri de platform tenis, spatii destinate copiilor, zone de relaxare, golf driving range) si de relaxare (singurul spa international din Romania – Shiseido Spa, care a obtinut certificarea “EuropeSPA day spa”).

Totodata, Stejarii Country Club cuprinde Stejarii Ballroom, un spatiu devenit deja locul de desfasurare a unora dintre cele mai exclusiviste evenimente private din Bucuresti.

(c) 2014 cosmindragomir.info | all rights reserved

Stejarii Ballroom cuprinde o sala modulara, un foyer si un acoperis verde din gazon, ce dispune de o suprafata dreapta de 700 mp, unic in Bucuresti, unde se poate face receptia invitatilor sau se pot organiza evenimente mai restranse.

(c) 2014 cosmindragomir.info | all rights reserved

Foyerul imbina elemente arhitecturale futuriste utilizand materiale naturale, oferind sentimentul de spatiu deschis si luminos.

Foyer_1

Sala de evenimente modulara are o suprafata de 605 mp si o capacitate de 430 de persoane in aranjament cu mese rotunde. Totodata, aceasta poate fi divizata in 4 sali de dimensiuni mai mici. Designul salii, cu draperii elegate si pereti imbracati in piele in culori neutre permit personalizarea in functie de preferintele clientilor. Sala dispune de sistem audio-video de ultima generatie si este dotata cu lumini ambientale in diverse culori ce creeaza o atmosfera aparte.

(c) 2014 cosmindragomir.info | all rights reserved

Cuplurile care aleg sa organizeze petrecerea nuntii la Stejarii Ballroom beneficiaza de un masaj de cuplu in camera de tratament VIP din cadrul Shiseido Spa, alaturi de sampanie si fructe. Camera VIP include jacuzzi, pat special pentru relaxare, semineu si teras aprivata cu priveliste spre padurea Baneasa.

Conceptul Stejarii Country Club poarta semnatura companiei londoneze de arhitectura, Collado Collins, recunoscuta pentru proiectele rezidenţiale realizate in Anglia.

Arhitectura cladirii apartine celor de la West Group Architecture, companie locala cu peste 15 ani experienţa in design de sedii de banci, hoteluri, cladiri de birouri şi case.

Designul interior al complexului a fost asigurat de catre compania internationala HBA/Hirsch Bedner Associates.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: