Finanțe Stiri

Club online de educație financiară pentru liceeni

3 aug. 2020 < 1 min

Club online de educație financiară pentru liceeni

Reading Time: < 1 minut

Autoritatea de Supraveghere Financiară, Banca Națională a României, Ministerul Finanțelor Publice și Asociația Română a Băncilor lansează în parteneriat FinClub, un program de educație financiară destinat elevilor de liceu din clasele X-XII, pasionați de piața financiară.

Activitatea clubului de educație financiară se va desfășura online, iar tematica întâlnirilor va acoperi subiecte ce țin de cunoașterea și aprofundarea noțiunilor și conceptelor financiare.

FinClub va permite în primul an participarea a 100 de  elevi din toată țara, iar întâlnirile se vor organiza în perioada 1 septembrie 2020  – 1 iunie 2021. Înscrierile în FinClub pot fi făcute online, în intervalul 3 august 2020 – 24 august 2020. Formularul de înscriere și Regulamentul clubului pot fi găsite accesând link-ul https://asfromania.ro/edu/fin-club/, precum și pe pagina de Facebook a Autorității de Supraveghere Financiară.

În cadrul întâlnirilor vor participa invitați, lectori, profesori, traineri, reprezentanți ai piețelor financiare, reprezentanți ai diferitelor sectoare economice, persoane cu diferite specializări profesionale. Educația financiară ocupă un loc strategic pe agenda Instituțiile care au lansat programul – ASF, BNR, MFP, ARB – Consideră că sunt necesare acțiuni concertate pentru îmbunătățirea nivelului de educație financiară în rândul românilor printr-un efort coordonat la nivel național.  

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: