BizRemote by certSIGN Stiri

Coaching pro-bono pentru mediul de business și cadrele medicale

4 mai 2020 2 min

Coaching pro-bono pentru mediul de business și cadrele medicale

Reading Time: 2 minute

Oamenii de business și cadrele medicale care își caută claritatea și echilibrul în perioada de criză pe care o traversăm pot să beneficieze de sesiuni de coaching pro-bono, precum și de o serie de webinarii gratuite, oferite pe parcursul lunii mai de către Federația Internațională de Coaching România (ICF), în cadrul programului ”We Care About You”.

Această inițiativă reunește 15 experți în gestionarea situațiilor de criză, lideri în coaching la nivel mondial, școli de coaching recunoscute național și internațional și  peste 80 de experți în coaching din România, care își oferă susținerea prin peste 700 de sesiuni online individuale de coaching profesionist și mai multe seminare online. Înscrierile se fac pe site-ul official ICF, fiecare participant având dreptul, gratuit, la două ședințe de coaching, precum și acces nelimitat la webinariile organizate.

Anda Șuta, președinte, IFC România

„Cu trei din zece companii din România actualmente în zona de risc, traversăm un moment de incertitudine și volatilitate. În mediul corporate și antreprenorial, presiunilor financiare li se adaugă poate și unele infinit mai complicate, strategice, de regândire și reinventare a business-ului în timp record. Managerilor le e util să-și consolideze comportamentele și abilitățile de gestionare a situațiilor critice. În sistemul sanitar, avem zeci de mii de cadre medicale în linia întâi care în aceste zile trebuie să dea dovadă de echilibru, claritate, inteligență emoțională, în condiții de stres sau epuizare greu de imaginat. Aceia dintre ei cu poziții manageriale își văd testate la maxim abilitățile de leadership și agilitatea în situații de criză. Acum, mai mult decât în timpuri normale, e un moment în care coachingul, un proces creativ de stimulare a gândirii și maximizare a potențialului personal și profesional, poate face diferența”, explică Anda Șuta, președinte, ICF România, motivația din spatele acestui proiect.

Webinariile care vor avea loc până la finalul lunii sunt :

  • 5 mai, de la 18:30, Tri-lens Coaching Supervision
  • 6 mai, de la 18:00, Principii de Coaching în Parenting
  • 7 mai, de la 18:00, The Future of Leadership: Leading beyond the crisis
  • 11 mai, de la 18:00, Cum să ne bucurăm de emoțiile noastre și să ne cultivăm mindset-ul pozitiv
  • 12 mai, de la 18:00, Reziliența – setul de abilități pentru un leadership puternic
  • 13 mai, de la 18:00, Construirea încrederii profesionale în perioade de criză
  • 19 mai, de la 18:30, Tri-Lens Coaching Supervision
  • 21 mai, de la 18:30, Cultivând reziliență, curaj și compasiune

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: