Stiri Tech

Cognizant Softvision organizează „Programmers’ Week”

11 sept. 2020 < 1 min

Cognizant Softvision organizează „Programmers’ Week”

Reading Time: < 1 minut

Cognizant Softvision organizează cea de-a 6-a ediție a Programmers’ Week, un eveniment exclusiv online destinat programatorilor, inginerilor software și tuturor pasionaților de IT

Evenimentul va fi organizat de Cognizant Softvision în perioada 14 – 18 septembrie, imediat după Ziua Internațională a Programatorului, care are loc în fiecare an pe data de 12 septembrie. La Programmers’ Week lideri din domeniul tehnic vor susține peste 50 de prezentări tehnice despre trenduri din tehnologie și idei inovatoare și de leadership. Printre vorbitori se numără Andreas Angelani, CEO, Cognizant Softvision și Ben Pring, VP&Managing Cirector, Cognizant’s Center for Future Work.

“Avem o serie de speakeri care sunt gata să împărtășească pasiunea, expertiza și angajamentul lor pentru dezvoltarea produselor software. Programmers’ Week este cea mai ambițioasă inițiativă de până acum de a sărbători programatorii și contribuția lor. Deși această ediție se desfășoară exclusiv online, suntem convinși că va oferi ocazia de învățare continuă și inspirație, care le va permite inginerilor software agilitatea de a livra în continuare produse software extraordinare”, a declarat Andres Angelani, CEO Cognizant Softvision.

Evenimentul este gratuit și poate fi accesat cu pre-înscriere. Detalii și înscrieri pe www.programmersweek.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: