Business Companii Stiri Tech

Coherent Solutions intră pe piața IT din România și deschide un centru R&D

18 mai 2021 2 min

Coherent Solutions intră pe piața IT din România și deschide un centru R&D

Reading Time: 2 minute

Coherent Solutions, companie specializată în dezvoltarea de produse software și servicii de consultanță, cu o cifră de afaceri de peste 76 milioane de dolari, intră pe piața din România și deschide primul birou în București. Aflată în plin proces de recrutare, compania și-a propus ca până la finalul să ajungă la o echipă de peste 30 de specialiști IT.

“Centrul R&D din România vine după ce la începutul acestui an am mai deschis încă două centre în Lituania, respectiv Ucraina, și completează perfect planul nostru de expansiune în Europa Centrală și de Est. Chiar dacă pandemia ne-a forțat să gândim și să muncim diferit, am ales să nu mai amânăm această deschidere și să investim în dezvoltarea unei echipe în București. Ne bucurăm să o avem alături de noi pe Alina care cunoaște deja foarte bine piața, a mai trecut o dată printr-un proces similar și avem încredere că va crește rapid o echipă fenomenală”, spune Igor Epshteyn, President and Chief Executive Officer.

150 de specialiști IT

La nivel global, Coherent Solutions are o echipă de peste 1500 de angajați, experți în dezvoltarea de produse și soluții personalizate, precum aplicații web și mobile, DevOps și servicii de date și tehnologii emergente, cum ar fi blockchain și IoT.

“Sectorul IT rămâne în România, chiar și în contextul pandemiei, unul extrem de competitiv și atrăgător pentru companiile internaționale. Iar noi avem planuri mari și serioase pentru România – vrem să ajungem la o echipă de peste 150 de profesioniști până în 2023 și să explorăm cât mai mult zona de tehnologii folosite. Mă bucur să fac parte din acestă echipă, să pun bazele unui nou centru R&D în București care vine cu o mulțime de oportunități pentru profesioniștii din domeniu”, a declarat Alina Șandru, General Manager Coherent Solutions România.

Alina Șandru – General Manager Coherent Solutions România

Recrutarea pentru pozițiile din București este în derulare. Candidații selectați vor primi alăturile de pachetele salariale, asigurare de sănătate privată și bonuri de masă, precum și opțiunea de a alege din mai multe beneficii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: