Management Stiri

O noua platforma de recrutare online pe piata din Romania

9 feb. 2016 2 min

O noua platforma de recrutare online pe piata din Romania

Reading Time: 2 minute

Recent s-a lansat in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc la Manufaktura by Doncafé, platforma 1tedjob.com, un spatiu virtual de recrutare pentru companii si candidati. Noutatea pe care o aduce acest produs in piata HR romaneasca este capacitatea acestui website, prin instrumentele atent elaborate de recrutare, de a facilita procesul de angajare atat pentru companii cat si pentru potentialii angajati.

1tedjob poate fi folosita de ambele entitati, aceasta oferind o serie de beneficii atat pentru afacerile in cautare de oameni specializati, atat in tara cat si in strainatate, cat si pentru profesionistii aflati in cautarea unui job de vis.

Orice companie care se inregistreaza in platforma poate desfasura aici un procent de pana la 80% din procesul de recrutare de talente, economisind astfel resursele de timp si financiare pe care le implica o angajare standard. In 1tedjob, orice business isi poate crea un cont de pe care sa posteze anunturi de angajare, poate crea teste specifice pe care potentialii candidati sa le sustina pentru a le testa abilitatile, le pot cere acestora sa raspunda unui set de intrebari in cadrul unor interviuri video si abia dupa ce tinerii trec de toate aceste etape vor fi chemati la o intalnire doar cei cu adevarat potriviti pentru pozitia pe care doresc sa o ocupe.

Initiatorul acestei platforme este Radu Stanescu, cu un background in consultanta de business de peste 20 de ani timp in care a colaborat cu mai mult de 50 de businessuri nationale si internationale si care a construit aceasta solutie de recrutare pe baza problemelor identificate pe parcursul carierei sale ca recruiter si manager.

In cadrul evenimentului de lansare au fost prezenti: Marius Melesteu – CEO Strauss Doncafé Romania, Lucian Aldescu – CEO DPD Romania, Laurentiu Chideanu – CEO Medical Express, Marian Radu – fondator Decorio, Av. Irinel Cristiana Stoica, Liliana Urziceanu – HR Director, Mirela Stere – HR Director Macromex, Mirela Georgescu – HR Director Strauss Doncafé, care au discutat despre necesitatea unui instrument online care sa rezolve aceste probleme importante de lipsa a timpului si costuri ridicate in procesele de recrutare.
Pentru mai multe detalii si informatii accesati 1tedjob.com.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: