Stiri Business

Coletaria.ro triplează numărul de puncte pick-up și intră în orașele mici

24 mart. 2021 2 min

Coletaria.ro triplează numărul de puncte pick-up și intră în orașele mici

Reading Time: 2 minute

Coletăria.ro, parte a grupului Packeta, cu cea mai mare rețea de puncte pick-up din Europa Centrală și de Est, accelerează dezvoltarea rețelei de puncte pick-up în România, ca răspuns la cererea în creștere de locații de proximitate de unde clienții magazinelor online partenere Coletăria.ro își pot ridica produsele comandate.

În prezent, rețeaua de puncte pick-up a Coletăria.ro numără 250 de locații în România, cu un ritm lunar de creștere de peste 30 de puncte pick-up de la începutul anului.

„Pentru anul în curs, ne propunem să ajungem la o rețea de 600 – 800 de puncte pick-up. Atingerea acestui obiectiv depinde, într-o mare măsură, de situația sanitară, de măsurile impuse de autorități etc., referitoare la pandemia de COVID-19. În prezent, rețeaua de puncte pick-up ale Coletăria.ro are o acoperire națională în toate orașele reședință de județ și suntem bine reprezentați în orașele cu peste 30.000 de locuitori”, spune Alexandr Jeleascov (foto), CEO Coletăria.ro.

Parteneriate strategice

Alegerea locațiilor pentru punctele pick-up ia în calcul sporirea rentabilității părților implicate, vadul pietonal, accesibilitatea ușoară în cadrul locației, existența, în locație, a unei conexiuni la internet și a unui computer, iar obiectul de activitate comercială al partenerului respectiv să se adreseze unui public cât mai larg. Coletăria.ro se adresează atât micilor comercianți, cât și lanțurilor de magazine care dispun de o acoperire extinsă.

Fiind o activitate adițională pentru parteneri, sistemul Coletăria.ro este unul automatizat și presupune câștiguri financiare pentru fiecare colet eliberat către clienți, promovare gratuită, magazinul partener fiind listat în nomenclatorul a mii de magazine online care folosesc serviciul de livrare la punctele pick-up Coletăria.ro

În această direcție, Coletăria.ro a încheiat recent un parteneriat strategic cu Un-Doi Centru de Plăți, furnizor de servicii de plăți de facturi și încărcare electronică, cu o prezență în peste 10.000 de locații din România, vizând activarea în primul an a peste 200 locații Un-Doi Centru de Plăți.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: