Companii Stiri

Colliers International administrează Ștefan cel Mare Building

16 dec. 2016 2 min

Colliers International administrează Ștefan cel Mare Building

Reading Time: 2 minute

Ștefan cel Mare Building este amplasat la intersecția șoselei Ștefan cel Mare cu strada Tunari, în apropiere de stația de metrou Ștefan cel Mare, la doar o stație distanță de Piața Victoriei. Proiectul are o suprafață închiriabilă de 8.000 mp, desfășurată pe parter plus nouă etaje și este 100% închiriat, fiind livrat în toamna acestui an.

Compania de consultanță imobiliară Colliers International va oferi servicii de property management pentru acest proiect de birouri, dezvoltat de Forte Partners. Cu acest nou proiect, portofoliul administrat în prezent de echipa Colliers International a depășit 250.000 mp închiriabili, creșterea per întreg anul fiind de 30%.

Echipa de Real Estate Management Services a Colliers International va oferi servicii complete de property management, de la managementul relației cu chiriașii, la supervizare operațională, servicii financiare și raportare către proprietar.

“În cei șase ani de activitate a departamentului de Real Estate Management Services, portofoliustefania-baldovinescu-colliers-internationall administrat a crescut organic, astfel încât în momentul de față avem în administrare peste 250.000 mp,
fiind compus majoritar din clădiri emblematice de birouri. Ștefan cel Mare Building completează perfect portofoliul nostru și ne bucurăm să lucrăm pe un proiect 100% închiriat încă de la livrare”, a declarat Ștefania Baldovinescu, Senior Partner si Director al departamentului Real Estate Management Services în cadrul Colliers International.

Clădirea Ștefan cel Mare a fost proiectată de la bun început drept o construcție durabilă, dezvoltatorul asumându-și investiții în sisteme performante, care scad consumul de energie termică și electrică. Forte Partners a primit din partea BREEAM certificarea ”Very Good” pentru proiectul Ștefan cel Mare, drept recunoaștere pentru eforturile de a livra o clădire ecologică.

„Suntem mândri de proiectul nostru, care de altfel a și fost desemnat cel mai bun proiect de birouri boutique în cadrul Galei CIJ și suntem convinși că va deveni un punct de reper în zonă. Avem încredere în echipa Colliers că va administra clădirea la cele mai înalte standarde de calitate”, a spus Geo Mărgescu, CEO & Fondator, Forte Partners.

Din portofoliul de birouri administrat de echipa de Real Estate Management Services a Colliers International mai fac parte proiectele: Hermes Business Campus, Green Court, Ethos House, Polonă 68 și Allianz Office Building Brașov.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: