Stiri Tech

Acces gratuit la cursurile Academiei de Data Science

apr. 3, 2020 < 1 min

Acces gratuit la cursurile Academiei de Data Science

Reading Time: < 1 minut

În contextul crizei globale provocată de pandemia de COVID-19, SAS, companie specializată în soluții de analiză a datelor, oferă acces gratuit la toate cursurile și resursele de e-learning. 

Materialele disponibile gratuit includ 4 cursuri pentru profesioniștii Data Curation, 9 cursuri de Advanced Analytics și 5 cursuri de Inteligență Artificială și Machine Learning. Ele nu sunt destinate începătorilor, însă cei care activează în industrie și au anumite cunoștințe tehnice vor putea găsi informații din domeniile de interes și pot aprofunda subiectele și specializările preferate. Pentru cei care preferă o experiență de învățare ghidată, abonamentul gratuit la programul de e-learning SAS oferă informații specifice din companie și industrie, fiind potrivit pentru diferite niveluri de expertiză.

„Oamenii din întreaga lume se confruntă cu o situație fără precedent, însă pe măsură ce ne distanțăm unii de ceilalți pentru binele comun, putem folosi productiv acest timp petrecut în casă. Prin intermediul resurselor puse la dispoziție de SAS, orice specialist interesat în analiza avansată a datelor (Advanced Data Analytics) își poate îmbunătăți abilitățile și se poate pregăti profesional din siguranța propriei locuințe”, spune Ștefan
Baciu, Country Sales Leader SAS Romania&Rep. Moldova.

Toate abonamentele vor fi disponibile gratuit până la sfârșitul lunii aprilie 2020, iar utilizatorii înregistrați vor primi informații și actualizări de la SAS cu privire la seminariile și sesiunilele online la care pot participa. Nu există restricții în ceea ce privește numărul de lecții la care se poate înregistra o persoană, însă, din cauza numărului limitat de locuri, un utilizator poate participa la un singur web-trainig live.

2 Comments
  1. Violeta
    Multumesc pentru informatie!
  2. Tanasa Gabriela
    Buna ziua, Dorsc sa fac aceste cursuri graduite. Lucrez intro companie de marketing, deci m-ar ajuta sa am o alta perspectiva decat experienta pe care o am, atat ca analytic cat si data science. Mai nou se pune accent pe learning machine, este un proiect nou care m-ar ajuta sa inteleg mai bine procesul. Nu stiu cum se procedeaza, dar m-ar interesa f.mult. Multumesc anticipat

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: