Companii Stiri

Compania care a recrutat 101 absolventi intr-o singura luna

2 sept. 2015 < 1 min

Compania care a recrutat 101 absolventi intr-o singura luna

Reading Time: < 1 minut

101 noi absolventi au fost angajati de EY Romania in luna septembrie 2015, cel mai mare numar recrutat intr-un singur an de companie pana acum si cu 20% mai multi fata de anul trecut. Echipa EY ajunge astfel sa numere pentru prima data 655 de profesionisti. Aproximativ 60% dintre noii angajati se vor alatura departamentului de Audit financiar, iar restul vor face parte din departamentele de Asistenta fiscala si juridica, Asistenta in tranzactii si Asistenta in afaceri.

Peste 1,600 de studenti din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara si Oradea au aplicat pentru un post la EY in aceasta primavara. Campania de recrutare de anul acesta a fost una dintre cele mai complexe derulate de companie in Romania si a inclus aplicatii online, video interviuri,  teste de evaluare a perseverentei, interviuri cu manageri EY, si doua competitii pentru selectie – EY Tax Academy si EY Mega Days.

Conform studiilor privind cei mai doriti angajatori, publicate de Catalyst si Trendence la sfarsitul lunii iulie, EY Romania este in acest moment cel mai dorit angajator in domeniul consultantei din tara si cel mai cautat angajator din cadrul Big4. De asemenea, EY este pe prima pozitie si in topul preferintelor tinerilor cu potential si ale studentilor la programe de Master, fiind perceputa drept compania cu cea mai atractiva si inovatoare programa de training. Per total, EY Romania se situeaza pe locul 7 in Top10 companii pentru care doresc sa lucreze tinerii din Romania conform Trendence.

Conform studiului Catalyst, in topul criteriilor in functie de care respondentii isi aleg angajatorul se plaseaza pachetul de salarii si beneficii oferit de compania respectiva, urmat pentru candidatii cu profil economic de reputatia companiei.

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: