Lifestyle Stiri

Equestria revine cu o noua editie Salonul Calului

9 apr. 2015 < 1 min

Equestria revine cu o noua editie Salonul Calului

Reading Time: < 1 minut

Clubul de echitatie Equestria aniverseaza anul acesta 5 ani de la înfiintare si anunta un calendar competitional bogat, cu 9 evenimente sportive, dedicate atat adultilor, cat si copiilor, profesionisti sau amatori.

Astfel, Salonul Calului, cel mai important şi complex eveniment ecvestru din tara, revine anul acesta, în cadrul editiei a IV-a, cu un Circuit ecvestru, pe patru etape competitionale de sarituri peste obstacole.

”Anul acesta Equestria împlineste frumoasa varsta de 5 ani si va fi cel mai bogat an în concursuri, fiind în rolul de gazda si organizator a nu mai putin de noua competitii: opt la disciplina „Sarituri peste obstacole” si unul la disciplina „Dresaj sportiv”. Acest lucru permite sportivilor, dar si spectatorilor si tuturor partenerilor noştri sa fie prezenti la concursuri, indiferent de programul sau vacantele planificate.”, a declarat Ozana Moraru, Preşedintele Clubului Equestria.

Prima etapa a evenimentului Salonul Calului va debuta joi, 23 aprilie cu înscrieri definitive si pregatirea cailor în terenurile de antrenamente, iar vineri, 24 aprilie, vor avea loc primele probe sportive.

Pe durata weekend-ului spectatorii se vor putea bucura de prezenta ȋndragitilor cusurgii Mihai Gainusa si Codrut Keghes, care vor introduce probe amuzante precum: “proba in oglinda” cu ponei, dedicata copiilor, ”stafeta cu urmarire” si altele.

Etapa se va încheia cu Trofeul Jockey Club  – cea mai dificila proba, de nivel B, cu baraj la cronometru.

Valoarea totala a premiior pe ȋntreg Circuitul Salonul Calului se ridica la 180.000 lei.

Evenimentul Salonul Calului a primit în 2014 titlul Înaltului Patronaj de catre Alteta Sa Regala Principele Nicolae al Romaniei.

 

 

Foto: Dragos Barbulescu

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: