Antreprenori by eMAG Stiri

Companiile de IT din Cluj pot intra pe piata din Japonia

22 iun. 2016 < 1 min

Companiile de IT din Cluj pot intra pe piata din Japonia

Reading Time: < 1 minut

Organizatia Japoneza pentru Comert Exterior – JETRO va prezenta companiilor romanesti din IT oportunitatile de extindere pe piata nipona, intr-un seminar care va avea loc pe 1 iulie, la Cluj, cea mai dinamica zona de dezvoltare in acest domeniu.

Seminarul ”Punctul dumneavoastra de intrare pe piata IT din Japonia” este organizat de JETRO Bucuresti, in colaborare cu Ambasada Japoniei in Romania, Ministerul Economiei, Comertului si Industriei din Japonia si cu sprijinul mai mutor huburi din domeniul tehnologiei.

Evenimentul va avea loc la Hotel Opera Plaza din Cluj-Napoca, incepand cu ora 15:30.

”Clujul este cel mai dinamic centru de dezvoltare a industriei IT din Romania […] Obiectivul nostru este sa le prezentam companiilor romanesti din industria IT informatii cu privire la practicile de afaceri japoneze, in vederea extinderii pe piata nipona. In cadrul acestui seminar, vom prezenta informatii cu privire la situatia actuala a economiei Japoniei, programele guvernamentale in curs de desfasurare si sprijinul pe care JETRO il ofera investitorilor straini. Avem convingerea ca acest seminar ar putea reprezenta o buna oportunitate pentru companiile romanesti care doresc sa intre pe piata IT din Japonia”, a afirmat Dl. Keisuke Mizuno, director general JETRO Bucuresti.

Printre speakeri se numara Dl. Keisuke MIZUNO, Director General, JETRO Bucuresti; Akira Makino, Sales Manager, ITR (Companie de consultanta IT) si reprezentanti de la clusterele partenere, Clusterul iTech Transilvania (ARIES Transilvania) (TBC) si Clusterul Cluj IT (TBC).

Participarea la eveniment este gratuita.

Mai multe detalii despre eveniment regasiti la RUB@jetro.go.jp sau la 0723 622 800.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: