fbpx
Marketing Stiri

Cine va reprezenta România la Roger Hatchuel Academy în 2018?2 min

29/05/2018 2 min read

Cine va reprezenta România la Roger Hatchuel Academy în 2018?2 min

Reading Time: 2 minute

Georgiana Toacsen este cea care va reprezenta România la CannesLions / Roger Hatchuel Academy 2018. Ea a fost selectată în urma competiției organizate de The Alternative School for Creative Thinking la nivel național.

Georgiana Toacsen

Georgiana s-a născut în Franța unde a și trăit 11 ani. A terminat liceul Francez din București și a continuat o licență, apoi un master la FABIZ. A cultivat franceza prin studii și prin joburile pe care le-a avut până acum: la Accenture – HR generalist în franceză apoi la Schneider Electric – Customer Care Specialist. Cea mai recentă distincție primită de ea e premiul Best Contact Center Agent, câștigat în cadrul Romanian Contact Center Awards.

În fiecare an, 35 de reprezentanți din toată lumea, cu vârsta până în 23 de ani, participă la cursurile Roger Hatchuel Academy pe toată durata Cannes Lions. Timp de 5 zile, ei au parte de un training intensiv pe teme de branding, marketing și creativitate, susținut de personalități ale industriei, la nivel mondial.

“Cum să generezi idei de ținută și cum să lupți pentru ele”, “Cum să vezi o oportunitate în fiecare brief”, “Cum și unde să găsești insight și inspirație” sunt doar câteva dintre direcțiile explorate de studenți cu ajutorul tutorilor. Studenții Academiei au acces complet la festival, inclusiv la cele cinci gale de premiere. De asemenea, vor putea asista la procesul de evaluare din camerele juriului, unde accesul e interzis tuturor celorlalți participanți la festival.

Teodora Migdalovici

“Unul dintre cele mai eficiente instrumente de diplomație privată e educația de elită. Fiecare dintre studenții The Alternative School a fost un ambasador al României talentate la Cannes și dovada vie că putem face, cu succes, export de competență”, a declarat Teodora Migdalovici, fondator al The Alternative School și reprezentant al Lions Festivals.

În România, The Alternative School organizează competiția Roger Hatchuel de peste 14 ani. În această perioadă, 3 generații de studenți români au luat gold la concursurile academiei. Ioana Halunga a fost unul dintre premiați. Astăzi face consultanță în UX pentru branduri de elită din Elveția, Franța, Singapore sau Qatar. În 2018, ea a jurizat competiția locală, alături de Mara Cristina și Anca Ifrim, alte două absolvente ale programului cu cariere remarcabile.

Decanul academiei Roger Hatchuel este Clive Challis. Acesta este directorul cursului de advertising de la Central Saint Martins din Londra și autorul cărții “Helmut Krone. The Book. Graphic Design and Art Direction”, o carte remarcabilă despre art direction-ul modern. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *