Marketing

Competitia buna e ca un sut puternic

29 nov. 2013 2 min

Competitia buna e ca un sut puternic

Reading Time: 2 minute

Creativitatea in online e la fel de importanta ca si in offline. In esenta, e acelasi lucru. Difera doar mediul de transmitere. Vasile Alboiu, Creative Director SENIORHYPER, spera ca clientii sa depaseasca perceptia ca mediul online este “mai ieftin”.

De ce credeti ca este importanta o competitie care sa premieze creativitatea in comunicare?
Pentru ca printr-o competitie se indeplinesc doua lucruri foarte importante: sunt aduse in prim-plan cele mai bune lucrari si oamenii care si-au ars creierii sa le scoata din nimic si, in al doilea rand, o competitie buna e ca un sut puternic plasat acolo unde trebuie pentru intreaga industrie, un sut care duce totul cu cativa pasi inainte.

Cat de importanta este creativitatea in online si cat de mult credeti ca s-a dezvoltat acesta categorie in ultimii ani?
Creativitatea in online e la fel de importanta ca si in offline. In fond, e pur si simplu creativitate. Difera doar mediul ales. In ultima vreme s-a dezvoltat destul de bine, insa nu atat pe cat ar fi putut. Mediul online e extrem de “darnic” cu ideile care ii trec pragul. Poate ca in urmatorii ani o sa facem cu totii salturi mai mari. Deocamdata cred ca suntem usor in urma … insa nu foarte in urma.

Ce sperati sa se intample in urmatorii ani in acesta categorie?
Sper sa se investeasca mai mult si odata cu investiile mai mari sa se schimbe si punctul de vedere al clientilor. Mediul online nu este “mai ieftin”…ci e un intreg univers prin care poti sa atingi mult mai bine anumite categorii din target. Ofera un alt tip de comunicare, mult mai interactiva si ii da consumatorului o portavoce suficient de puternica sa fie auzit de catre branduri. Nu zic ca e mai bun ca publicitatea clasica – e doar altfel – si trebuie considerat corect daca vrem sa scoatem cat mai multe din el.

Vasile Alboiu jurizeaza in categoria Online din cadrul ADC*RO Awards 2013. 

Gala de premiere va avea loc pe 2 decembrie, la ArCuB.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: