Marketing Stiri

Muzeul Tricolorului, cu povești despre patriotism colectate de ROM

06/11/2018 < 1 min read

author:

Muzeul Tricolorului, cu povești despre patriotism colectate de ROM

Reading Time: < 1 minut

ROM colectează povești adevărate despre patriotism, pe care le va expune într-un loc creat special pentru asta: Muzeul Tricolorului.

Realizat de către ROM, cu ocazia Centenarului, muzeul va fi deschis publicului în perioada 01-02 decembrie 2018, la Palatul Universului, sala Mezanin.

Poveștile, însoțite de o fotografie reprezentativă, pot fi înscrise pe www.doar-tricolor.ro până pe 16 noiembrie inclusiv. La finalul perioadei, trei artiști și reprezentanții Kandia România vor selecta 100 de povești și le vor face exponate, iar 3 dintre acestea vor prinde viață, în cele mai creative feluri: de la instalații artistice, la live acts.

 ”De Centenar, povestea fiecăruia dintre noi capătă propriul glas. Poveștile despre patriotism, trăite pe viu sau transmise din generație în generație. Poveștile în care tricolorul este personaj principal. Toate colectate de ROM și ambalate cu grijă, în locul în care trecutul, prezentul și viitorul devin albastru, galben și roșu: Muzeul Tricolorului”, a declarat Diana Bârlan, Group Brand Manager, Kandia Dulce.

Inițiativa face parte din campania ”Pentru România, doar tricolor” și se desfășoară sub sloganul ”ROM. Senzații tari. De Centenar”. Primul pas al campaniei a fost implementarea unui ambalaj special de Centenar, ROM devenind batonul care poartă #doartricolor. 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă