Stiri Tech

Concurent romanesc pentru GoPro

5 aug. 2015 2 min

Concurent romanesc pentru GoPro

Reading Time: 2 minute

Evolio lanseaza camera Video Sport iSmart, ideala pentru filmari sportive si subacvatice, disponibila intr-o versiune de baza – iSmart, si una de top – iSmart Pro. Camerele sunt compatibile cu orice dispozitiv Android sau iOS si vor putea fi achizitionate din 24 august.

iSmart Pro, care costa 399 de lei, poate filma Full HD 1080p cu 30 de cadre pe secunda, dar poate inregistra si imagini la 60 de cadre pe secunda in rezolutie HD 720p. Camera dispune de conexiune USB, HDMI si Wi-Fi, pentru ca utilizatorul sa poata urmari in timp real ce filmeaza camera si stabili exact momentul cand doreste sa filmeze sau sa fotografieze. Camera poate face si fotografii de 12 MP.

Versiunea de baza, care costa 299 de lei, filmeaza in format HD 720 p, nu dispune de conexiune Wi-Fi si poate face fotografii de 5 MP. Ambele camerele Sport de la Evolio au un ecran de 1,5 inci, baterie de 900 mAh, care asigura 90 de minute de filmare neintrerupta si slot de card MicroSD de pana la 32 GB.

Camerele video din seria iSmart vin cu un pachet complet de accesorii, putand fi utilizate pe bicicleta, motocicleta, masina sau orice vehicol sport si sub apa. Primii 100 de clienti care fac precomanda pe site-ul Evolio primesc un discount de 150 de lei.

camera-video-sport-iSmartPRO-Evolio_2 camera-video-sport-iSmart-Evolio

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: