Stiri Marketing

Conferinţa Best Marketing vine la Cluj

11 aug. 2016 < 1 min

Conferinţa Best Marketing vine la Cluj

Reading Time: < 1 minut

Conferința Best Marketing aduce în această toamnă la Cluj noile tendințe în marketing și analizează noua paradigmă la care profesioniștii în comunicare trebuie să se adapteze ca să facă față cerințelor ce vin din partea noului consumator.

BestMarketing propune conținut relevant, dezbateri la obiect și răspunsuri la întrebari care interesează deopotrivă agențiile si clienții, marketerii și consumatorii. Evenimentul este o platformă de învățare și schimb de experiență pentru profesioniștii din industrie.

Best Marketing va avea loc pe 20 septembrie la Hotelul City Plaza, iar înscrierile au început deja.

Printre invitații la eveniment se numară specialiști din marketing, publicitate și comunicare, top advertising spenders și manageri de top, într-o discuție despre provocările și oportunitățile actuale în comunicare. Vor vorbi la conferință, printre alții, Sorin Psatta (Integrated Communication Director, BBDO Group România), Lorand Balint (Director Marketing, Federația Română de Handbal), Mugur Pătrașcu (Founder Screen Native), Monica Jitariuc (Co-Managing Director MSLGROUP The Practice), Sergiu Mircea (Marketing Director, Banca Transilvania) și Radu Moldovan-Petruț (Marketing Director, Pernod Ricard România).

Mai multe detalii despre program și speakeri regăsiți pe site-ul evenimentului Best Marketing Cluj.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: