Management Stiri

Conferinta Nationala a Managerilor de IT a ajuns la editia a IV-a

apr. 7, 2016 2 min

Conferinta Nationala a Managerilor de IT a ajuns la editia a IV-a

Reading Time: 2 minute

Tehnologia transforma lumea intr-un mod imprevizibil, schimband complet si modul in care facem business. O noua realitate se contureaza in mod rapid chiar sub ochii nostri, alimentata de ultimele tehnologii, venind cu amenintari, dar si cu oportunitati, in egala masura. Vorbim despre o schimbare tehnologica majora. Este timpul pentru Inovatie. Nu mai este loc pentru rolul clasic, neriscant si confortabil al unui CIO. Este vremea unui CIO carismatic, creativ si deschis, care poate conduce o companie prin furtuna tehnologiei disruptive. Directorii IT au acum sansa istorica de a fi promotorii schimbarii paradigmei de business.

Pe 27 aprilie 2016, peste 200 de lideri ai departamentelor de IT se reunesc pentru a IV-a editie a Conferintei Nationale a Managerilor de IT din Romania – Connected World. Disruption is Around the Corner, organizata de CIO Council Romania si Revista CARIERE, unicul eveniment de business dedicat IT managerilor, CIO, COO si profesionistilor din IT.

Conferinta va avea loc la Hotel Radisson Blu si va fi deschisa de catre domnul Marius-Raul Bostan, Ministrul Comunicațiilor și pentru Societatea Informaționala. Participantii vor avea ocazia sa se alature celei mai mari si influente comunitati CIO din Romania, precum si expertilor din industrie si liderilor care ii pot sprijini in transformarea businessului lor.

 Cateva dintre temele abordate de cei mai influenti speakeri includ:

  • Cloudul si mobilitatea datelor continua sa reprezinte o forta majora in ceea ce priveste schimbarea in domeniul tehnologiei, facand loc inovatiei si noilor modele de business;
  • IoT, Big Data si printul 3D reprezinta noul val al tehnologiei disruptive;
  • Dispozitivele care schimba ireversibil industriile si modul de a face afaceri: printul 3D, dronele, metroul fara conductor, masinile fara soferi, dispozitivele portabile si App Mesh;
  • Securitatea cibernetica reprezinta in continuare o provocare in domeniul inovatiei;
  • Mobilitatea si globalizarea conduc la accelerarea procesului de schimbare;
  • Cum sa monetizam noile modele de business rezultate din tehnologiile disruptive;

La editia de anul acesta ii vom avea alaturi pe: Aurelian Sin, Director IT pentru zona EMEA, Federal Mogul si membru CIO Council, Cosmin Alexandru, speaker inspirational, partener Wanted Transformation si strateg, Marcel Chiriac, membru CIO Council si  Etienne Plouvier, Global Product Manager, Atos, Bogdan Rotunjanu, IT Director, Orange România, Kostas Loukas, CEO Microsoft Romania, Timos Tsokanis, Chief Technology and Information Officer, Telekom Romania, Mugur Pantaia, Country Manager, Hewlett-Packard, Catalin Popescu, Data Strategy & Innovation, Honeywell si membru CIO Council si Daniel Gruia, CIO Transgaz, membru CIO Council.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: