Companii Stiri

Conferințe despre siguranța ocupațională

9 mai 2017 < 1 min

Conferințe despre siguranța ocupațională

Reading Time: < 1 minut

Renania Academy Safety Forum organizează trei conferințe despre siguranța ocupațională la Oradea (11 mai), Iași (16 mai) și Pitești (18 mai).

În cadrul acestor conferințe se vor discuta cele mai interesante evoluții ale industriei de safety la nivel internațional.

Temele conferințelor

Programul cuprinde o prezentare despre tendințele în tehnologie, mediu, dinamica socială, dinamica muncii și intersecția lor cu universul siguranței ocupaționale, susținută de Florentina Taudor, CEO, Renania. Ea va fi urmată de prezentarea lui Mircea Dovleac, reprezentant al Tenaris Silcotub, compania care a fost laureată a competiției Safety Awards, în 2016. Alin Moldovan, Country Manager România la MAPA PROFESSIONNEL, va vorbi despre „Conformitate și design”, iar Cristina Fasca, Business Development Manager LatAm & Iberia, Univet va prezenta noutățile în materie de protecție a vederii, în vreme ce Irina Cantor, Safety Specialist, va prezenta PURA, cea mai nouă divizie a Renania – cea de curățenie.

La eveniment vor fi discutate și categoriile, modul de înscriere și procesul de jurizare din cadrul Safety Awards Gala, evenimentul care celebrează anual reușitele, inovațiile și performanțele industriei de profil.

Prin intermediul întâlnirilor Academiei, Renania își  propune să sprijine dezvoltarea acestei industrii și, prin prezentarea produselor și soluțiilor de ultimă generație, să devină partener pentru acele companii care cred în principiul că  ”e mai sănătos să previi, decât să vindeci”, inclusiv din perspectiva comercială.

Seria de evenimente din acest an este susținută de MAPA PROFESSIONNEL, UNIVET și PURA, divizie nou lansată a companiei Renania.

Credit foto: © Trabachar | Dreamstime.com

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: