Companii

Lantul american Subway si in Romania

10 apr. 2012 < 1 min

Lantul american Subway si in Romania

Reading Time: < 1 minut

Bine plasat, in Piata Victoriei, in apropiere de cladiri de birouri, lantul american de tip fast food a deschis pe 10 aprilie prima franciza in Romania. Tinta lor este ambitioasa: 40 de unitati pe piata romaneasca.

Cristian Stefanescu este primul antreprenor francizat Subway. El plateste 7.500 de euro pe luna, iar partenerii Subway vor plati si o suma reprezentand 8% din afaceri pentru fondul de franciza si 4,5% din vanzari pentru fondul de publicitate. In aceste conditii, doar plasarea intr-o zona cu mult trafic poate salva o astfel de afacere, concurenta cu McDonald’s, Burger King si KFC.

Totusi, Subway promite sa ofere mancare nutritiva si proaspat preparata in fata clientilor. Panala sfarsitului anului 2012 vor fi inaugurate alte doua unitati, una in complexul Palas din Iasi, iar cealalta in Iulius Mall Cluj.

Unitatea din Piata Victoria are o suprafata de 150 de metri patrati si 42 de locuri la masa. Meniul Subway include sandwich-uri, salate si alte produse, unitatile avand si optiunea de catering, iar serviciul de livrare la domiciliu va fi disponibil cand vor fi suficiente unitati care sa acopere aria de livrare.

Infiintat in anul 1965, in Connecticut, SUA, Subway detine in prezent peste 36.500 de restaurante, in 99 de tari, fiind cel mai mare lant de restaurante fast food din lume in sistem de franciza.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: