Companii Stiri

cora, in parteneriat cu TNT

19 nov. 2014 2 min

cora, in parteneriat cu TNT

Reading Time: 2 minute

cora Romania a incheiat un parteneriat cu TNT, parte a TNT Express, si se pregateste de lansarea in decembrie a serviciului de livrare la domiciliu

Astfel, la un an de la lansare, coradrive.ro isi va extinde serviciile, prin oferirea optiunii de comanda online cu livrare la domiciliu. Serviciul va fi disponibil in Bucuresti, pentru o gama de 14.000 de produse, iar plata va putea fi facuta online sau cash.

“Am tinut foarte tare ca acest serviciu de livrare la domiciliu sa vina ca un plus la toata experienta online a clientilor nostri fara sa piarda nimic din avantajele pe care le-ar fi avut in magazin. Ne asteptam clientii in continuare in magazin pentru a descoperi intreaga noastra oferta, atat alimentara, cat si nealimentara, insa contam pe noii nostri parteneri de la TNT, pentru a le oferi impreuna clientilor nostri avantajul economiei de timp, in zilele aglomerate”, declara Claudia Mirica, Director cora Lujerului si coordonator coradrive.ro.

“Comenzile vor fi livrate prin intermediul echipei TNT Special Services, care asigura solutii personalizate, create pentru a optimiza experienta clientilor coradrive”, declara Bogdan Dragotoiu, Sales & Marketing Manager, TNT Romania:

cora Romania are in prezent un magazin de tip drive – coradrive Lujerului, urmand ca anul viitor sa deschida alte doua magazine drive, disponibile la cora Pantelimon si cora Sun Plaza. cora Romania are in prezent doisprezece magazine, atat in centre comerciale proprii, cat si in spatii inchiriate, dintre care patru la Bucuresti (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului si Sun Plaza) si opt in provincie, la Ploieşti, Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanta (cora Bratianu si cora City park) si Bacau.

TNT este unul dintre marii integratori in domeniul serviciilor de curierat express si logistica la nivel global. Compania livreaza zilnic aproape 1 milion de colete, documente si marfa. TNT opereaza retele integrate, aeriene si rutiere, in Europa, Orientul Mijlociu si Africa, Asia – Pacific si America. Cifra de afaceri a companiei a fost de 6.7 miliarde de Euro in 2013. Compania este prezenta pe piata din Romania din 1991.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: