Marketing Stiri

Corul Campionilor pe strazile Europei

18 mart. 2016 2 min

Corul Campionilor pe strazile Europei

Reading Time: 2 minute

Pentru a sarbatori parteneriatul oficial cu UEFA Champions League, Lay’s a adus “Corul Campionilor” pe strazile din Europa. Astfel, reinterpretari spontane ale celebrul imn al UEFA Champions League au avut loc in autobuze, pe strazi, in piete din diferite orase si chiar in elicoptere, Corul Campionilor iesind in forta in orase ca Madrid, Munchen si Londra.

Fostul fotbalist al Angliei si al echipei FC Barcelona si gazda a UEFA Champions League, Gary Lineker, a a zburat deasupra Londrei, intr-un elicopter, proiectand imnul pentru publicul londonez. Elicopterul a aterizat apoi pe Arena O2, unde publicul a putut vedea o interpretare live, la sol.

In Munchen, o “statuie umana” a luat prin surprindere localnicii si turistii aflati in oras. Statuia, un dirijor de cor acoperit in vopsea argintie, a intrat in actiune oferind trecatorilor o infuzie de energie, iar un flashmob  al orchestrei simfonice a inconjurat piata, impanzind strazile orasului cu sunetul distinct al imnului UEFA Champions League.

Pe o strada din Madrid, un chiosc clasic a fost transformat, in secret, pentru a surprinde si incanta clientii si trecatorii deopotriva. Pe masura ce se apropiau de chiosc, acestia puteau auzi acordurile inconfundabile ale imnului, in timp ce erau “imbracati” in sclipici si confetti, cu ajutorul unor dispozitive ascunse si al unei masini de vant.

Intre timp, londonezii aflati in drum spre birou au fost surprinsi chiar intr-unul din faimoasele autobuze rosii. Pasagerii au fost inconjurati, spontan, de un spectacol de opera live, oferit de membrii corului si de muzicieni aflati incognito in autobuz.

Intreaga serie de evenimente a fost captata cu ajutorul unor camere ascunse, al unor televiziuni cu circuit inchis si telefoane mobile.

Lay’s ofera fanilor sansa de a se alatura Corului, putand astfel castiga bilete la finala UEFA Champions League 2016 din Milano. Cei care isi doresc sa participe trebuie sa incarce propria interpretare a imnului pe Dubsmash, pentru sansa de a merge la cel mai important meci de fotbal din lume, in luna mai. Aplicatia este disponibila atat pe Google Play, cat si in App Store, cu ajutorul careia participantii pot realiza un videoclip utilizand imnul UEFA Champions League, pe care apoi sa il distribuie pe Instagram sau Twitter, folosind hashtag-ul #GAMEREADY.

Detalii despre pariciparea la concurs, aici

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: