fbpx
Finanțe Stiri

Cosmin Angheluță, în conducerea Gothaer Asigurări Reasigurări

22/08/2016

author:

Cosmin Angheluță, în conducerea Gothaer Asigurări Reasigurări

Cosmin_Angheluta_Deputy_CEOCosmin Angheluță a fost numit director general adjunct al Gothaer Asigurări Reasigurări, anunță compania, într-un comunicat de presă. Anterior, acesta a ocupat funcția de director executiv vânzări în cadrul aceleiași companii.

Experiența sa de peste 18 ani în piața de asigurări a fost construită în cadrul unor companii importante din domeniu, în special în departamentele responsabile de vânzări și de dezvoltarea relațiilor cu brokerii de asigurare.

”Numirea lui Cosmin în funcția de Director General Adjunct reprezintă un vot de încredere acordat de grup și de companie și este un pas înainte nu doar pentru el, ci și pentru Gothaer Asigurări Reasigurări. Anii de experiență acumulată de acesta  în cadrul companiei noastre au dovedit că este persoana cea mai potrivită pentru a întări echipa de management, la aceasta adăugându-se totodată și competențele sale profesionale recunoscute în piața de asigurări, rezultatele obținute de-a lungul timpului, precum și valorile comune aliniate strategiei companiei”, a declarat Anca Băbăneaţă, CEO al Gothaer Asigurări Reasigurări.

Obiectivele și responsabilitățile acestuia se extind de la gestionarea portofoliului intermediat de partenerii brokeri și coordonarea forței de vânzări, la implicarea în activitatea generală a Gothaer.

Cosmin Angheluță completează echipa de conducere a Gothaer Asigurări Reasigurări, alături de Ionuț Baciu, Director General Adjunct / CFO și Anca Băbăneață, CEO al Gothaer Asigurări Reasigurări.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE