Digital MarComm Stiri

Costin Cocioabă se alătură echipei 2Performant

17 ian. 2020 < 1 min

Costin Cocioabă se alătură echipei 2Performant

Reading Time: < 1 minut

Costin Cocioabă s-a alăturat echipei 2Performant.com, ca Influencer Marketing Manager. El are o experiență de peste 20 ani în mediul digital și 10 ani în comunicarea online, acumulată în poziții precum Project Manager al departamentului de internet din ProTV S.A., Managing Director în cadrul agenției Bakers Digital Communication și Marketing Innovation Manager în cadrul TDG.

În trecut, Costin a lansat două jocuri MMORPG, unul dintre ele câștigând 2 premii Internetics în România, blogul de nișă refresh.ro, care păstrează o parte din istoria internetului românesc începând din 2009, iar, în prezent, își continuă pasiunea pentru jocurile video, deține 0743GAMING, un newsletter de gaming pe WhatsApp, și scrie pe blogul personal, costin.ro.

Extinderea platformei 2Performant pe zona de influencer marketing a început în 2019, când a lansat o nouă secțiune, ce cuprinde peste 500 de influenceri și prin care s-au derulat peste 60 de campanii de influencer marketing, cu participarea a peste 400 de creatori de conținut. Până acum, noua divizie a derulat peste 60 de campanii pentru branduri precum Elefant, Decathlon, Lay’s, ING, Procter & Gamble, Zarea, ENGIE România.

2Performant este prima platformă de marketing afiliat din România, care, prin intermediul tehnologiei dezvoltate, permite magazinelor online să lucreze cu oricât de mulți afiliați. Afiliații sunt specialiști în marketing care promovează magazinele în mediul online, multiplicându-le astfel forța de vânzări.

În 11 ani de existență, 2Performant a intermediat 4,5 milioane de vânzări online în valoare totală de peste 175 milioane de euro, rezultate din peste 360 milioane de click-uri. În rețeaua 2Performant sunt peste 600 de magazine online, printre care Elefant.ro, Orange, Answear, Dyfashion, Vivre, Evomag, Cărturești. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: