Brand Focus Creativitate Lifestyle

“Creating Stories Together”, o ediție inedită World of Instagram

16 oct. 2019 2 min

“Creating Stories Together”, o ediție inedită World of Instagram

Reading Time: 2 minute

World of Instagram revine cu cea de-a X-a sa ediție aflată sub tema “Creating Stories Together”, o ediție inedită care va prezenta un moment de creativitate în timp real. Evenimentul, care va avea loc în data de 24 octombrie 2019, la Tapo Lounge, începând cu ora 18.00, se va încheia cu un super Insta Party.

Într-o structură diferită de precedentele, World of Instagram 10 pregătește participanților surprize, momente de relxare și inspirație, networking, muzică și chiar dans.

Laura Pîrlog  și Andrei Niculae vor fi moderatorii evenimentului iar printre speakerii acestei ediții se numără Irina Rusu, Digital Creator; Marian și Georgiana Ionescu și Ioana Puiu, Content Creator.

Irina Rusu este o persoană creativă, ilustrează fotografii și desenează, iubește cafeaua iar contul său de Instagram, Coffentrophy, creează dependență.

Marian și Georgiana Ionescu sau cum îi cunoaștem mai bine, Mariciu și Ioneasca sunt căsătoriți și adoră călătoriile împreună. Georgiana este pasionată de fotografie, muzică, iubește animalele iar soțul ei a dezvoltat o adevărată pasiune pentru social media. Mariciu a avut grijă să combine această pasiune cu cea pe care o are deja pentru publicitate și are propriul vlog.

Ioana Puiu reușește să uimească cu unul dintre cel mai creativ conținut pe Instagram. Fotografiile sale îți taie respirația, sunt parcă desprinse dintr-un basm. Pentru acest rezultat, Ioana se documentează foarte bine înainte de a realiza o fotografie. E ava vorbi la eveniment despre munca din spatele unui profil de succes și va face o demonstrație în timp real de editare foto.

Înscrierea la acest eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile, mai multe detalii ale evenimentului se regăsesc aici.

World of Instagram este posibil cu sprijinul Lidl, Beauty One, AI Global Technology, Pocketalk România. Moadeco, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, 1664 Blanc, De’Longhi România, IQads, SMARK, IQool, PRIME România, OK! Magazine România, SocialWeb.ro și Virgin Radio România.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: