Companii Creativitate Lifestyle Stiri

Global Records, parteneriat pentru selecția Eurovision 2020

03/02/2020 < 1 min read

author:

Global Records, parteneriat pentru selecția Eurovision 2020

Reading Time: < 1 minut

Global Records a acceptat propunerea de colaborare cu TVR pentru alegerea reprezentantului României la Eurovision 2020, Rotterdam, asigurând tot necesarul creativ, de la artiși, producători, compozitori, songwriters, până la studiouri și tot ce înseamnă echipamente tehnice și echipă de specialiști în domeniu.

Televiziunea Română va oferi publicului și juriului național posibilitatea de a alege artistul care va reprezenta anul acesta România la Eurovision, dar și piesa cu care vom concura.

“În acest moment, ne gândim doar la cum și ce putem face să reprezentăm România la Rotterdam cu cel mai bun artist, cea mai bună piesă și cel mai bun show. Pentru ca acest lucru să se întâmple, am pus și punem la dispoziția TVR toate resursele noastre și expertiza din industria muzicală. Totul pentru a ne reprezenta cât mai bine țara la nivel”, a declarat Lucian Ștefan, CEO, Global Records.

TVR a decis colaborarea cu Global Records pe baza rezultatelor importante din ultimii ani ale casei de discuri în ceea ce priveşte prezenţa pieselor şi artiştilor săi în topurile radio şi tv, al accesărilor pe YouTube, al numărului de ţări în care sunt ascultate piesele produse și lansate de Global și al numărului de abonaţi pe conturile de social media din întreaga sa rețea online.

De asemenea, Global Records are un portofoliu considerabil de artişti, producători şi compozitori din România, ale căror piese devin rapid hituri atât la nivel naţional, cât şi internaţional.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă