Marketing Stiri

”Creativity 4 Better” revine la București în octombrie

16 ian. 2018 < 1 min

”Creativity 4 Better” revine la București în octombrie

Reading Time: < 1 minut

IAA România și IAA Global au stabilit data celei de-a doua ediții a Conferinței Globale IAA ”Creativity 4 Better”. Aceasta va avea loc pe 2-3 octombrie 2018.

Organizatorii promit o a doua ediție cu speakeri din toate colțurile lumii și conținut care să surprindă creativitatea în cât mai multe forme, de la tehnologie, la media și advertising.  

”Conferinta Globala a IAA la București din octombrie 2017 a avut ecouri foarte bune în rețeaua globală a IAA. La unison, oaspeții participanți, speakeri, sponsori și media internațională au fost inspirați de evenimentul nostru și ne-au întrebat când e următorul eveniment” – Felix Tătaru, Președinte, IAA Global

“Viziunea IAA România este să transformăm România într-un Hub Global al Creativității. Pentru acest deziderat ne-am voluntariat și am fost onorați să organizăm ediția 2017 a Conferinței Globale IAA în colaborare cu IAA Global și printr-o mobilizare extraordinară a comunității locale (autorități, clienți, agenții, media și alți parteneri)”. – Maria Predoiu, Președinte, IAA România.

Biletele la Creativity 4 Better 2018 vor fi puse în vânzare în curând.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: