fbpx
Finanțe Stiri

Credit Europe Bank își relansează site-ul1 min

04/04/2019 2 min read

author:

Credit Europe Bank își relansează site-ul1 min

Reading Time: 2 minute

Credit Europe Bank a relansat website-ul instituției dezvoltat de Zitec și anunță deschiderea unui nou “capitol spre digitalizarea și tehnologizarea instituției bancare”.

Noul portal poate fi accesat de pe orice tip de dispozitiv: desktop, laptop, tabletă sau smartphone, arată banca, într-un comunicat de presă.

“Noul nostru website reprezintă un pas important ce marchează începutul unei strategii axate pe dezvoltare digitală. Dacă în 2016, alături de Zitec, relansam platforma www.cardavantaj.ro care s-a dovedit a fi un real succes, astăzi, cu ajutorul partenerilor noștri tradiționali Zitec, trecem la un alt nivel: relansarea website-ului www.crediteurope.ro, un portal ce capătă acum noi valențe pentru clienții noștri”, a declarat Yakup Çil, CEO Credit Europe Bank.

Astfel, după lansarea celor două gadgeturi moderne (stickerele și brățările contactless AVANTAJ2go și  OPTIMO2go) atașate cardurilor de credit CardAvantaj și OptimoCard, vor urma noi proiecte și dezvoltări ulterioare ce vor integra o componentă importantă de ordin digital.

Fiind un proiect început pe cele mai noi versiuni ale framework-ului Symfony și PHP, noul website asigură cu succes nevoile de securitate ale băncii. Noile dezvoltări folosesc o metodă sigură de stocare locală, pe serverele proprii, evitându-se orice breșă de securitate.

“Suntem deja la al treilea proiect dezvoltat alături de echipa Credit Europe și ne bucurăm să îi putem susține în procesul de digitalizare și tehnologizare a instituției prin lansarea platformei de prezentare a băncii Credit Europe, dar și a unui nou instrument de gestionare internă a campaniilor de generare lead-uri pentru brandurile proprii – CardAvantaj & OptimoCard”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO al Zitec.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *