Companii Stiri

Un nou mall in Bucuresti

2 feb. 2015 2 min

Un nou mall in Bucuresti

Reading Time: 2 minute

Mega Mall, situat in vecinatatea Arenei Nationale, va fi inaugurat pe 23 aprilie anul acesta, in urma unei investitii totale de 165 de milioane de euro.

Turnarea fundatiei acestui proiect a inceput in februarie 2014. In prezent, mall-ul se afla in ultima faza de constructie, cei mai multi dintre retailerii noului spatiu comercial incepand deja amenajarea magazinelor.

La ridicarea cladirii au participat peste 2000 de muncitori.

Suprafata totala construita este de 210.000 metri patrati, din aceasta 72.000 metri patrati reprezinta spatiu inchiriabil, ocupat aproape in intregime. Pentru restul spatiilor ramase disponibile s-a creat o lista de asteptare pentru potentialii retaileri.

Mega Mall va gazdui peste 200 de magazine (Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Mango, Marks & Spencer, C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, KENVELO, Lee Cooper, Tom Tailor, NEXT, Tommy Hilfiger, Musette). 

Zona de divertisment cuprinde: un multiplex Cinema City cu 14 sali, un centru World Class dotat cu o piscina semi-olimpica si un nou concept de loc de joaca pentru copii. Zona va cuprinde si un sports bar, unde vizitatorii vor putea vedea in direct transmisiuni sportive si se vor putea bucura de concerte live, organizate pe o scena speciala. Tot in cadrul sports bar-ului, bucurestenii se vor putea recrea in zonele de bowling pentru adulti si pentru copii si vor putea lua masa in spatiul de dining si de lounge, ce ofera meniuri cu specific american.

Mega Mall cuprinde si un casino, deschis 24 de ore din 24.

Zona de food court va ocupa un spatiu de aproximativ 10.000 metri patrati si va gazdui restaurante si fast food-uri variate cu specific international precum Pizza Hut, KFC, Osho Steak, Wu-Xing, Salad Box si Subway. Zona de cafenele include Paul, Brioche Dorée si Manufaktura by Doncafé.

Clientii Mega Mall vor avea la dispozitie un total de 3000 de locuri de parcare, 1000 dintre acestea aflandu-se pe acoperisul complexului, ce poate fi direct accesat din strada pe o rampa rapida.

Mega Mall este dezvoltat de fondul sud-african de investitii NEPI, ce are in portfoliu centre comerciale din Romania precum Promenada Mall din Bucuresti, City Park Constanta, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Shopping City Targu Jiu, dar si o serie de cladiri de birouri din Capitala si din Cluj.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: