BizRemote by certSIGN Finanțe Stiri

Credit Europe Bank suspendă inițierea acțiunilor de executare silită

19 mart. 2020 < 1 min

Credit Europe Bank suspendă inițierea acțiunilor de executare silită

Reading Time: < 1 minut

Credit Europe Bank anunță că cei care dețin credite ipotecare și sunt afectați de pandemia de COVID-19 pot să își amâne ratele la cerere. Totodată, banca implementează o măsură adițională de protecție și decide suspendarea inițierii de noi proceduri de executare silită a clienților persoane fizice.

“În cazul clienților persoane fizice care dețin credite ipotecare și sunt afectați direct de epidemia de COVID-19 cu privire la plata ratelor, Credit Europe Bank oferă soluții de la caz la caz, în baza cererilor, iar clienții sunt informați de bancă de pașii și documentația necesară pentru fiecare solicitare primită”, arată banca, într-un comunicat de presă.

Totodată, Credit Europe Bank recomandă totodată clienților utilizarea canalelor online alternative (cum ar fi Internet Banking) pentru a evita deplasarea la unitățile CEB unde este permisul accesul a maximum 3 clienți în același timp în contextul dat și apelarea serviciului de call center CEBLine la 0801.000.000 (număr apelabil din reţeaua Telekom România) sau 0750.000.000 (număr apelabil din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă, inclusiv internaţional), disponibil non-stop.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: