Marketing Stiri

 Pasi in extinderea regionala

20 ian. 2015 < 1 min

 Pasi in extinderea regionala

Reading Time: < 1 minut
Marius-Pahomi
Marius Pahomi, director general, Conversion

Incepand din aceasta luna, platforma de afiliere Profitshare se lanseaza in Bulgaria, aceasta fiind prima tara din regiune vizata pentru extindere. Pana la finalul anului, platforma urmeaza sa se extinda in alte doua tari: Ungaria si Polonia.

Principalul obiectiv al Profitshare in Bulgaria este educarea pietei in directia adoptarii modelului de cost in functie de rezultatele livrate in urma promovarii online.

Toate functionalitatile platformei de marketing afiliat folosite in Romania vor fi disponibile si partenerilor din Bulgaria.

In sase ani de activitate in Romania, Profitshare a generat vanzari de peste 100 de milioane de euro si a platit afiliatilor comisioane de peste 4 milioane de euro.

Platforma Profitshare este detinuta de catre Conversion, unul dintre principalii furnizori de solutii de marketing online din Europa Centrala si de Est.

Bugetele de publicitate online gestionate de catre Conversion in 2014 au depasit 8,5 milioane de euro, iar printre clientii companiei se numara eMAG, OLX, Oriflame, Flanco, Volksbank si Banca Transilvania.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: