Finanțe Stiri

Credit online pentru proceduri stomatologice

2 mai 2018 2 min

Credit online pentru proceduri stomatologice

Reading Time: 2 minute
© One Photo | Dreamstime.com

Un român care ajunge într-un cabinet stomatologic cheltuie, în medie, 1.000 de lei. Valoarea este justificată de complexitatea lucrărilor necesare, 7 din 10 pacienţi având nevoie de servicii stomatologice laborioase şi, într-unul din zece cazuri, de restaurare dentară completă. În acest context, nu e de mirare că lipsa banilor este un motiv des invocat pentru amânarea vizitei la stomatolog, arată Libra Internet Bank, într-un comunicat de presă.

Înainte de teamă şi de lipsa unei educaţii pentru prevenţie, în calea unui tratament stomatologic stă imposibilitatea de a acoperi costurile unor servicii. “Oricât de mult ai încerca să vii în întâmpinarea necesităţilor prin negocieri avantajoase cu furnizorii de materiale şi prin oferte constante, motivul este acolo şi nu poate fi ignorat. Aşa a apărut programul <Zâmbet cu buletinul>”,  afirmă dr. Bilal Takouzli, medic stomatolog cu competență în chirurgie și acționar al clinicilor ABC Eurodent.

Creditul bancar „Zâmbet cu buletinul” este disponibil exclusiv online şi poate fi accesat din shop-ul ABC Eurodent, limita sumei acordate fiind de 20.000 de lei, fără avans, pe maximum 60 de luni. Oferta este disponibilă atât pentru clienţii băncii, cât si pentru clienți noi.      

Mai exact, clienţii ABC Eurodent realizează toate formalitățile necesare pentru acordarea creditului prin intermediul chatbot-ului Libra Internet Bank, iar dacă au nevoie de informaţii suplimentare, le pot obţine prin serviciul de video banking.

Procedura este simplă: fie că vine în clinică, unde primeşte tot suportul pentru identificarea necesităţilor, fie că doreşte să facă acest demers independent, pacientul selectează produsele şi obţine o estimare de cost, care merge ulterior către bancă. Noutatea vine din faptul că pacientul este scutit de drumurile până la sucursală și de obținerea actelor necesare pentru credit. Procedura se face online, iar răspunsul vine în două ore. Odată aprobat creditul, banca va vira rapid banii în contul clinicii. De aici, e şi mai simplu: faci programare şi costurile se scad din valoarea creditului, spune dr. Cristian Irimia, medic stomatolog cu competență în implantologie și acționar al clinicilor ABC Eurodent.

Creditul a fost creat de clinicile ABC Eurodent în parteneriat cu Libra Internet Bank. “Am decis să venim în sprijinul românilor care se află în imposibilitatea de a acoperi serviciile stomatologice necesare, astfel că am răspuns cu entuziasm inițiativei ABC Eurodent de a integra soluțiile noastre digitale de creditare. Oferta este disponibilă atât clienților existenți, cât și celor noi, care au la dispoziție până la 60 de luni pentru a returna împrumutul”, afirmă Octavian Hera, Director Marketing & Digital al Libra Internet Bank.

Cele mai căutate proceduri stomatologice sunt cele protetice, adică montarea coroanelor și protezelor dentare, urmate de implantologie. Anul trecut, comparativ cu 2016, numărul românilor care au ajuns într-un cabinet stomatologic şi au plecat de acolo cu cel puţin un implant dentar a crescut cu aproape 10%.

Studiul este realizat pe un eşantion de conjunctură şi cuprinde 2.700 de pacienţi, predominant din regiunea Bucureşti-Ilfov, se precizează în comunicat.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: