Finanțe Stiri

Credite-punte pentru fermierii beneficiari de subvenţii APIA

25 iul. 2017 < 1 min

Credite-punte pentru fermierii beneficiari de subvenţii APIA

Reading Time: < 1 minut

BRD Groupe Societe Generale sprijină fermierii din România prin facilitatea de credit-punte, creată pentru ca aceştia  să poată beneficia în avans de subvenţiile APIA. 

Acţiunea vine în contextul semnării Convenţiei privind finanţarea capitalului de lucru în sectorul vegetal pentru desfăşurarea activităţilor curente – campania 2017, anunță banca, într-un comunicat de presă.

Fermierii – beneficiari de subvenţii pe hectar (SAPS), de plăţi redistributive, pentru înverzire, precum şi  beneficiarii măsurilor compensatorii de dezvoltare rurală – vor putea accesa credite-punte de la BRD Groupe Societe Generale în valoare de până la 80% din suma de încasat de la APIA, cu o marjă de dobândă de 2 puncte procentuale peste indicele ROBOR 6M şi cu un comision de acordare de 1%.

Analiza simplificată, încasarea dobânzii în momentul plăţii subvenţiei de către APIA, experienţa în acordarea a peste 3 000 de credite-punte anual pentru prefinanţarea subvenţiilor APIA reprezintă câteva dintre avantajele de care fermierii pot beneficia apelând la produsele şi serviciile BRD Groupe Societe Generale. Totodată, pentru aceste credite, clienţii pot opta pentru garanţia Fondului de Garantare a Creditului Rural (FGCR).

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: