Management Stiri

Creștere de 15% pentru City Grill

23/08/2018 2 min read

Creștere de 15% pentru City Grill

Reading Time: 2 minute

Grupul City Grill a avut afaceri de 81 de milioane de lei în primele șase luni ale acestui an, o creștere cu 15% față de aceeași perioadă a anului 2017.

Grupul City Grill, cel mai important brand românesc din industria restaurantelor a înregistrat, în primele șase luni ale anului, o cifră de afaceri de 81 de milioane de lei, în creștere cu 15% față de aceeași perioadă a anului anterior. Dinamica pozitivă din prima jumătate a anului a fost determinată de contribuția spațiilor deschise anul trecut (Trattoria Buongiorno Centrul Istoric și Trattoria Buongiorno Arena), precum și investițiile în amenajare și introducerea de noi preparate în meniurile restaurantelor Pescăruș și Hanu` Berarilor.

Primele șase luni ale anului au fost marcate de investiția în reamenajarea interiorului restaurantului Pescăruș, un proiect în valoare de 300.000 de euro și de începutul lucrărilor la un proiect major de construcție a unui spațiu adițional restaurantului Hanu` Berarilor – Casa Soare. Proiectul are un buget de 1,5 milioane de euro și presupune construcția unei săli de evenimente pentru 180 de persoane, precum și a unui spațiu operațional pentru bucătărie.

„Hanu` Berarilor Casa Soare este un monument istoric clasa A, aceeași clasă ca Arcul de Triumf, de aceea orice lucrări de construcție sau amenajare pe care le desfășurăm la acest restaurant poartă o responsabilitate suplimentară. Fluxul de turiști străini atrași de acest restaurant este în creștere și ne așteptăm ca în câțiva ani, Hanu` Berarilor să fie la fel de popular cum este astăzi Caru` cu Bere. Prin această investiție, obiectivul nostru este ca Hanu` Berarilor să poată acomoda evenimente de dimensiuni mari, iar spațiul din cramă ocupat momentat cu bucătăria, să devină spațiu disponibil pentru clienți”, supune Daniel Mischie, CEO Grupul City Grill.  

Bugetul total pentru investiții la nivelul acestui an este de 4,5 milioane de euro, direcționați către proiectele de amenajări și operațional, Academia City Grill și proiecte de tehnologie.

Grupul City Grill administrează în prezent 19 restaurante și cafenele deschise sub brandurile Caru`cu Bere, Hanu` Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill și City Café.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă