Management Stiri

ICF România donează 350 de ore de coaching2 min

08/05/2018 2 min read

author:

ICF România donează 350 de ore de coaching2 min

Reading Time: 2 minute

În perioada 7-13 mai se sărbătorește la nivel internațional Săptămâna Coachingului. Cu această ocazie Federația Internațională de Coaching România (ICF) oferă pro-bono, cu ajutorul membrilor săi, 350 de ore de coaching. Astfel, în perioada 7-13 mai cei interesați pot intra pe site-ul Federației http://www.coachfederation.ro/ro/ și se pot înscrie pentru o sesiune gratuită de coaching la unul dintre cei 40 de profesioniști care voluntariază cu această ocazie.

Cei care aleg să experimenteze coaching-ul în săptamâna 7-13 mai alături de profesioniștii ICF vor avea ocazia să inteleaga beneficiile unui astfel de suport.

În procesul de alegere a unui coach, ICF România vă recomandă să luați în considerare următoarele:

  • gândiți-vă la timpul pe care sunteți dispus să îl investiți în această primă experiență
  • stabiliți-vă obiectivele
  • luați legătura cu coach-ul ales și luați-vă timp să vorbiți puțin cu el/ea la telefon pentru a vedea daca există chimie sau dacă poate ajuta
  • stabiliți împreuna programul sesiunii și experimentați coaching-ul profesionist. Sesiunea de coaching poate avea loc face to face sau remote (telefon, skype, zoom etc.)

În România ICF are 116 membri din care 70 acreditați (2 la nivel MCC – Master Certified Coach; 16 la nivel PCC – Professional Certified Coach și 52 la nivel ACC – Associate Certified Coach). 

La nivel global sunt 53.300 de profesioniști în coaching aceștia, generând în 2016 un venit de peste 2300 milioane USD (2016 ICF Global Coaching Study). În Europa de Est profesează peste 4500 de coachi care au înregistrat în 2016 venituri de 70 milioane USD, regiunea având un potențial de creștere semnificativ.

Despre Săptămâna Internațională a Coachingului

Săptămâna Internațională a Coachingului (ICW) este o celebrare globală, anuală, a profesiei de coaching. ICW 2018 are loc în perioada 7-13 mai 2018.

Inițiată în 1999 de Jerri N. Udelson, membru ICF, MCC, are intenția de a educa publicul cu privire la valoarea colaborării cu un coach profesionist și de a recunoaște rezultatele și progresul obținute prin procesul de coaching. Pe parcursul acestei săptămâni coachi din întreaga lume oferă o varietate de activități și servicii pro bono în comunitățile locale pentru a permite și altor persoane să trăiască Experiența de Coaching și beneficiile sale la prima mână.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE