Antreprenori by eMAG Stiri

Creștere de 36% pentru singurul producător român de espressoare și râșnițe profesionale

12 mart. 2019 2 min

Creștere de 36% pentru singurul producător român de espressoare și râșnițe profesionale

Reading Time: 2 minute

Hedone Cafe, singurul producător român de echipamente profesionale pentru prepararea cafelei, a încheiat anul trecut cu afaceri de 5 milioane de lei. Cifra reprezintă o creștere de 36% comparativ cu 2017.

Extinderea prezenței companiei la nivel național, diversificarea portofoliului cu noi categorii de clienți, precum și dezvoltarea de noi parteneriate atât la nivel național, cât și internațional – sunt factorii care au influențat creșterea.

Dan Barbu

”Anul trecut a fost unul foarte bun pentru businessul nostru, iar parteneriatele naționale și internaționale pe care le-am dezvoltat au contribuit semnificativ la procesul de creștere a afacerii, nu doar din perspectiva financiară, ci și din cea a consolidării imaginii companiei noastre de partener solid. Dintre parteneriatele de anul trecut pe piețele externe, suntem foarte mândri de cel cu Nice Korea, în urma căruia aparatele profesionale Hedone Cafe sunt distribuite în toată Asia” – Dan Barbu, CEO, Hedone Cafe.

Dragoș Manciu

”Spre deosebire de piețele externe – fie cele pe care le prospectăm sau cele pe care vom începe distribuția chiar din acest an – România este încă o piață tânără, deși a făcut progrese remarcabile în ultimii ani. Prin deschiderea pe care o avem către aceste piețe cu tradiție, intrăm în contact cu cele mai actuale tendințe în materie de consum al cafelei, pe care dorim să le împărtășim și în 2019 clienților noștri locali, crescând constant calitatea procesului de preparare a cafelei, prin produse și servicii inovative” – Dragoș Manciu, Directorul de Producție al Hedone Cafe.

În 2019 Hedone Cafe își va continua planurile privind extinderea prezenței la nivel local și internațional, va lansa noi produse (espressoare și râșnițe profesionale). 

De asemenea, compania va participa cu produsele create în fabrica Hedone Cafe din Craiova, la unul dintre cele mai de impact evenimente din industria ospitalității la nivel mondial – HostMilano 2019

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: