Companii Stiri

Lemet continua extinderea

10 aug. 2015 2 min

Lemet continua extinderea

Reading Time: 2 minute
????????????????????????????????????
Alexandru Rizea, director general, Lemet

Producatorul de mobila Lemet a deschis un nou magazin in Alba Iulia in urma unei investitii de un milion de lei. In prima jumatate anului, investitiile companiei in reteaua de magazine  se ridica la peste 5,5 milioane de lei. Cu magazinul din Alba Iulia, reteaua Lem’s ajunge la o suprafata totala de retail, la nivelul intregii tari, de aproximativ 70.000 de mp.

Magazinul din Alba Iulia se afla pe bulevardul Ferdinand si ocupa 600 de mp de showroom.

Brandul Lem’s este prezent in Capitala cu sase magazine, dintre care patru sunt proprii si doua in franciza, iar suprafata totala de showroom din Bucuresti masoara peste 6000 de mp. Cea mai generoasa suprafata o are magazinul Lem’s situat in Vulcan Value Center, care se intinde pe doua nivele si masoara 2000 de mp. Investitiile in magazinele Lem’s din Capitala depasesc 10 milioane de lei doar in ultimii ani.

Adrian Rizea Lem's
Adrian Rizea, director comercial, Lem’s

In restul tarii, exista 80 de magazine Lem’s. Din 2009 si pana in prezent oferta Lem’s a crescut de la aproximativ 900 de corpuri de mobilier, la peste 10.000.

Fabrica Lemet din Brebu a fost infiintata in 1991, in prezent halele de productie si depozitare acopera o suprafata de peste 36.000 mp. Capacitatea actuala anuala de prelucrare a fabricilor de mobila Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL.

Pe platforma Lemet de la Brebu si in reteaua nationala de magazine Lem’s activeaza peste 1.350 de angajati.

 

 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: