fbpx
Management Stiri

Cresteri pentru Renania1 min

23/07/2015 < 1 min read

Cresteri pentru Renania1 min

Reading Time: < 1 minut

In prima jumatate a acestui an, Renania a inregistrat o crestere a profitului cu 18% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Dupa modernizarea businessului, ca urmare a unei investitii masive in tehnologie, dublata de recrutari si o noua strategie de relationare cu clienti, furnizori si parteneri, Renania inregistreaza cresteri consistente. In primul semestru al acestui a profitul companiei a crescut cu 18%, in timp ce cifra de afaceri a urmat un drum ascendent cu 16 procente.

“Este pentru a sasea oara consecutiv cand primim evaluari care atesta inca un sezon de crestere la Renania. Sunt rezultate spectaculoase, in conditiile presiunilor pe bugete, fluctuatiilor valutare, care sunt o provocare pentru orice companie in conditiile in care economiile lumii trec prin incercari majore, cu un potential impact pentru orice business. De cele mai multe ori, situatiile care ne influenteaza performanta sunt inedite, nu exista experiente anterioare sau retete de abordare, ceea ce ne pune la incercare creativitatea – dar asta face lucrurule mai interesante si cred ca pentru noi este un mare atu faptul ca, impreuna cu echipa mea, avem posibilitatea sa luam decizii in timp real, cu impact imediat”, spune Florentina Taudor, Director General al Renania.  

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *