Companii Stiri

Aon Romania da startul inscrierii pentru Best Employers Study

apr. 12, 2016 < 1 min

Aon Romania da startul inscrierii pentru Best Employers Study

Reading Time: < 1 minut

Aon Romania, unul din principalii jucatori pe piata de brokeri de asigurare si reasigurare din Romania, invita companiile interesate sa se inscrie la cea de-a patra editie a Best Employers Study, cercetarea care aduce recunoastere publica organizatiilor ce au reusit sa creeze medii de lucru extraordinare pentru angajatii lor.
Best Employers Study (BES) se adreseaza companiilor care au peste 50 de angajati si cel putin trei ani de activitate pe piata din Romania.
Studiul este realizat anual si ajuta factorii de decizie din companii sa descopere care este nivelul de implicare profesionala (engagement) al angajatilor, legatura lor emotionala fata de companie, precum si daca exista diferente intre perceptia acestora si cea a managerilor, astfel incat sa poata lua masuri cat mai eficiente.
Metodologia dupa care se desfasoara studiul a fost dezvoltata de Aon Hewitt, divizia de consultanta si outsourcing in domeniul managementului resurselor umane a Aon plc.
Aon Hewitt organizeaza de 20 de ani studii de engagement. Informatiile obtinute de-a lungul timpului la nivel mondial au demonstrat ca organizatiile ai caror angajati au un nivel ridicat de engagement sunt cu pana la 40% mai profitabile, au un nivel al fluctuatiei de personal cu 25% mai mic, iar pozitiile libere existente sunt ocupate prin recrutare interna cu pana la 40% mai mult fata de companiile ai caror angajati manifesta un grad scazut sau mediu de implicare profesionala.
Companiile care doresc sa participe la studiu se pot inscrie aici (http://bestemployerseurope.aon.com/ro/contact-us/), pana la data 01 august 2016. Rezultatele studiului vor fi anuntate in cadrul Galei Aon Best Employers ce va avea loc in luna noiembrie 2016.

Foto: Castigatori BES 2015

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: