Management Stiri

Cresteri spectaculoase din “antrenamente”

15 ian. 2015 2 min

Cresteri spectaculoase din “antrenamente”

Reading Time: 2 minute

Trend Consult, o companie de consultanta in vanzari si furnizor de programe de training a inregistrat o cifra de afaceri de 1,3 milioane de euro in anul 2014, in crestere cu 40% fata de anul anterior, iar pentru anul in curs tinteste o crestere cu alte zece procente

Departamentul de consultanta si training in vanzari a reusit o crestere cu 41% fata de anul 2013 – 23,5% a fost dezvoltarea inregistrata pe partea de consultanta, in timp ce, cea din training a urcat cu 17,5%. Drumul ascendent a fost urmat si de departamentul de training in leadership si soft skills  al Trend Consult, care a inregistrat o crestere de 35,5%, iar cel de teambuilding si conferinte de 23,5 procente. “Obiectivul nostru in 2014 a fost o crestere de 30%, mai exact ne-am propus sa atingem o cifra de afaceri de 1,2 milioane de euro. Pe la jumatatea anului am realizat ca exista sanse reale sa ne depasim obiectivul. Pentru 2015 planuim o crestere de 10%. Ne aflam in mod clar pe un trend ascendent al pietei si suntem pregatiti pentru urmatorul val. Si aici ma refer la cele companii care au inceput sa ceara programe speciale, adaptate nevoilor lor, care fac parte dintr-un plan la nivel organizational si care combina tipuri de interventii – certificare, training, coaching sau teambuilding”, spune Marius Decuseara-Brandenburg, Managing Partner si Country Manager la Trend Consult.

“Departamentul de Teambuilding & Conferinte a avut cea mai mare crestere anul acesta, de 100%. Proiectele de team culture au devenit mult mai atractive pentru companii, care, dupa o perioada destul de arida, sunt dispuse acum sa investeasca in programe menite sa consolideze echipele sau sa transmita anumite mesaje organizationale intr-un mod diferit. Acesta este urmat, cu un avans de 50% de Departamentul de Consultanta si Training in Vanzari, domeniu in care suntem foarte implicati si pentru dezvoltarea caruia deja pregatim a doua editie a Sales Performance Summit 2015, ce va avea loc in luna mai”, completeaza Decuseara-Brandenburg.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: