Companii Lifestyle Stiri

Primul complex rezidențial din România cu cinema în aer liber

12 iul. 2019 < 1 min

Primul complex rezidențial din România cu cinema în aer liber

Reading Time: < 1 minut

Forty Ma­nage­ment & Investments a primit avizul de construcție pentru ”District 4 Elemente” din proximitatea parcului Titan din Capitală. S-au vândut deja 70% dintre apartamente deși compania se află deocamdată în faza de pregătire a terenului.

Central District 4 Elemente va fi primul complex rezidențial din țară cu cinema în aer liber și zonă pentru sport amenajată pe acoperiș, dezvoltatorul estimând finalizarea proiectului în perioada iulie – septembrie 2020. Din două blocuri cu un total de 192 de apartamente, doar 55 mai sunt disponibile.

Ansamblul rezidențial va cuprinde o zonă comercială de 1.397 mp și două blocuri cu apartamente tip ”Affordable Luxury”. Central District 4 Elemente va fi înconjurat de o zonă privată de promenadă și două niveluri de parcare subterană.

”Întregul concept Central District 4 Elemente operează cu cele 4 elemente primordiale esențiale vieții: Pământ, Apă, Foc, Aer. Aceste 4 elemente oferă tot confortul, căldura, relaxarea, intimitatea și siguranța spațiului numit <<Acasă>>. Acest ansamblu este prietenos cu mediul și ridică calitatea locuirii la un alt nivel”, a declarant Ștefan Sterian, architect coordonator al Răzvan Bârsan & Partners.

Zona rezidențială cucerește cu spații mari, aerisite, trei bazine cu apă și fântâni arteziene, 2.700 mp de zonă verde cu plante și flori și cinematograful în aer liber.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: