fbpx
Companii Lifestyle Stiri

Primul complex rezidențial din România cu cinema în aer liber1 min

12/07/2019 < 1 min read

Primul complex rezidențial din România cu cinema în aer liber1 min

Reading Time: < 1 minut

Forty Ma­nage­ment & Investments a primit avizul de construcție pentru ”District 4 Elemente” din proximitatea parcului Titan din Capitală. S-au vândut deja 70% dintre apartamente deși compania se află deocamdată în faza de pregătire a terenului.

Central District 4 Elemente va fi primul complex rezidențial din țară cu cinema în aer liber și zonă pentru sport amenajată pe acoperiș, dezvoltatorul estimând finalizarea proiectului în perioada iulie – septembrie 2020. Din două blocuri cu un total de 192 de apartamente, doar 55 mai sunt disponibile.

Ansamblul rezidențial va cuprinde o zonă comercială de 1.397 mp și două blocuri cu apartamente tip ”Affordable Luxury”. Central District 4 Elemente va fi înconjurat de o zonă privată de promenadă și două niveluri de parcare subterană.

”Întregul concept Central District 4 Elemente operează cu cele 4 elemente primordiale esențiale vieții: Pământ, Apă, Foc, Aer. Aceste 4 elemente oferă tot confortul, căldura, relaxarea, intimitatea și siguranța spațiului numit <<Acasă>>. Acest ansamblu este prietenos cu mediul și ridică calitatea locuirii la un alt nivel”, a declarant Ștefan Sterian, architect coordonator al Răzvan Bârsan & Partners.

Zona rezidențială cucerește cu spații mari, aerisite, trei bazine cu apă și fântâni arteziene, 2.700 mp de zonă verde cu plante și flori și cinematograful în aer liber.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *