Companii Stiri

Citronelle, pentru viata sanatoasa

27 aug. 2014 < 1 min

Citronelle, pentru viata sanatoasa

Reading Time: < 1 minut

Crowne Plaza Bucharest aduce in Romania conceptul “market to table” prin lansarea noului restaurant Citronelle, ca parte a strategiei globale a lantului international de sustinere a unui stil de viata urban si sanatos. Bazat pe conceptul “market to table”, restaurantul Citronelle ofera preparate din alimente proaspete, achizitionate direct de la producatorii locali.

Meniul noului restaurant Citronelle este bazat pe salate proaspete, legume, peste si fructe de mare. Aici, clientii pot savura una din limonadele noastre homemade impreuna cu preparate signature Citronelle: tartar de ton cu alge marine, muschi de vita «Sizzler» sau snitzel vienez.

Restaurantul are o capacitate totala de 86 de locuri (32 de locuri in interior si 54 de locuri pe terasa). Terasa Citronelle este amenajata in gradina Crowne Plaza, cu o suprafata de 4,000 mp, umbrita de pini si pomi fructiferi. Restaurantul beneficiaza si de o parcare cu o capacitate de 90 de locuri.

Crowne Plaza face parte din InterContinental Group care detine 9 branduri si peste 4700 de hoteluri in aproape 100 de teritorii si tari. Crowne Plaza Bucharest detine 165 de camere, facilitati de fitness si spa, 2 restaurante, barul Crown Cafe si totodata 12 sali de conferinte.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: