Marketing Stiri

#lessordinary by Finlandia Vodka2 min

12/06/2015 2 min read

#lessordinary by Finlandia Vodka2 min

Reading Time: 2 minute

Finlandia Vodka a lansat, la nivel international, sub platforma globala de comunicare “to the life #lessordinary”, initiativa “1.000 de ani de #lessordinary” prin intermediul careia sunt aduse in fata consumatorilor personaje care reprezinta spiritul #lessordinary. 

Personajele gasite – ale caror varste insumeaza, in total, 1.000 de ani –  au fost alese si intervievate cu intentia de a extrage si distila intelepciunea fiecaruia, totul intr-un film cu caracter autentic si inspirational. Scopul final este de a-i intriga pe toti ceilalti spre o eliberare a propriului spirit  #lessordinary si al unui trai nonconformist.

Timp de 14 saptamani, Finlandia Vodka va prezenta pe pagina de Facebook cate un personaj al campaniei.

Personajul din saptamana 15-21 iunie va fi actorul din Game of Thrones si al treilea cel mai puternic om din lume, Hafthór Júlíus Björnsson. El impartaseste cu audienta mesajul sau puternic:  “keep pushing or quit dreaming”.

Haftor, Worlds Third Strongest Man, 26

Urmatoarele personaje sunt: Iris, cea mai batrana adolescenta din lume, 93 ani; Sulo, imblanzitorul de ursi, 74 ani; Hanna, campioana la curse de reni, 36 ani; Tuomas, primul inotator care a traversat Golful Finlandei, 43 ani; Cassandro, luptator travesti de wrestling, 45 ani; Dawid, prim balerin, 27 ani; Tobba, vulcanolog, 34 ani; Pekka, global mixologist Finlandia, 43 ani; Mady si Monette, gemene, 128 ani; Theo, sculptor kinetic, 67 ani; Squirt, dansator funerar, 51 ani; Matti, fost agent dublu, 77 ani; London WRC, echipa paralimpica de rugby, 256 ani

Filmul 1000 years of #lessordinary: 

https://www.youtube.com/watch?v=uZRX3vwkEIQ

Cum se produce Finlandia?

Finlandia este facuta intr-o modalitate unica prin combinarea apei pure de izvor glaciar cu cel mai bun orz in 6 spice, care se coace 72 de zile in soarele finlandez de la miezul noptii. Finlandia Vodka a fost unul dintre primele branduri de vodka ce au introdus variantele aromate, in 1994. In Romania, pe langa varianta Finlandia Classic se mai comercializeaza Finlandia Blackcurrant, Lime si Grapefruit.

Finlandia Vodka Worldwide Ltd este 100% detinuta de compania Brown-Forman,  producator diversificat de bauturi alcoolice. Printre brandurile detinute de Brown-Forman se mai numara Jack Daniel`s, el Jimador, Chambord, Southern Comfort, Woddford Reserve si Herradura.

Galerie Foto

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE