Marketing Stiri

Cultura Zâmbește tinerilor

6 iul. 2017 < 1 min

Cultura Zâmbește tinerilor

Reading Time: < 1 minut

Cultura Zâmbește este o inițiativă a brandului Lay’s, menită să îi apropie pe tineri de cultură.

Platforma online Cultura Zâmbește reprezintă un ghid cultural pentru tinerii pasionați de arta spectacolului, de cinematografie, fotografie, arhitectură sau muzică. Aceasta reunește peste 26 de inițiative culturale, pe care Lay’s le susține și le promovează. Totodată, prin intermediul platformei, peste 1.000 de tineri au acces la aceste evenimente culturale. Pentru a beneficia de invitații gratuite, primul pas este ca aceștia să-și creeze un cont pe platformă, urmând ca apoi să aplice pentru proiectele îndrăgite.

Printre evenimentele prezente pe site se numără Festivalul Internațional de Film Transilvania, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Festivalul de Film Anonimul, Gărâna Jazz Festival, Festivalul Național de Teatru Tânăr Ideo Ideis, Awake, Festivalul Internațional de Literatură și Traducere Iași – FILIT. De asemenea, platforma reunește și o serie de proiecte pe care Lay’s le va susține pe termen lung: Teatrul Apollo111, Unteatru, Teatrul Luni de la Green Hours, Centrul Național al Dansului, Replika, Cinema Govora, MOTZArt in the school.

Brandul a creat, de asemena, Spațiile Lay’s, adevărate insule urbane care încurajează comunicarea și interacțiunea dintre tineri, precum și dialogul dintre aceștia și ONG-urile active în spațiul cultural. Acestea au apărut deja în patru orașe mari din țară: București, Timișoara, Cluj și Iași. Bazate pe un design minimalist și inovator, spațiile sunt special amenajate și personalizate pentru fiecare comunitate și vor oferi, gratuit, acces la Wi-Fi, cărți, CD-uri și reviste.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: